Čestitke za rodjendan bratu

Ako tražite lepe ideje za čestitke za rodjendan bratu, na pravom ste mestu. Pogledajte ispod veliki broj lepih ideja.

1

Toliko toga ti želim, srcem celim, nek te dobri anđeli prate…Srećan ti rođendan brate!!!

2

Danas kad sunce obasja moj grad i kad sve radosti i sve želje u jednu se skupe, znam da će zvučati bedno ali želim ti samo jednob budi mi zdrav…Srećan ti rođendan!

3

Ponekad se setim detinjsta, zatreperi duša čista…i sve lepe slike staviću u okvir ovog posebnog dana…Srećan ti rođendan!!!

4

Znam, mnogo toga si prošao…znam konačno si kući došao i sve ono što ti nisam mogla reći, više me neće peći…Želim ti da se raduješ životu, svim onim malim stvarima koje ti toliko znače…Srećan ti rođendan!!!

5

Kad bih mogao birati, tebe bih izabrao za brata…Srećan ti rođendan!!!

6

Gde su se sakrile sve godine u kojima sanjasmo o našem susretu, eto dan je divan i sunce prosipa svoje zrake vesele…lep je osećaj imati brata…Srećan ti rođendan!!!

7

Želim ti dragi brate  da te lepe devojke svuda prate, da imaš puno love i lepe snove…Srećan ti rođendan!

8

Danas u podne zatvori oči, nek život malo ukoči…zastani nemoj odmah ići dalje dok ti sestra poruku šalje…Srećan ti rođendan!!!

9

Sve ono o čemu si sanjao kao dete, nek danas te želje ka tebi polete…nije mala stvar imati brata..jedna nam je mama a jedan i tata…Srećan ti rođendan!

10

Nek ti moje iskrene želje ulepšaju dan, i nek tvoj divni stan na radost zamiriše dok mladost tako izazovno uzdiše…Dragi brate srečan ti rođendan!

11

Kako je lepo tebe za brata imati i ouvek znati da neko misli na tebe i kad si tužan i sam i kad ti na tugu miriše dan i kad sunce sija i kad ti njegov sjaj najlepše prija…Srećan ti rođendan!!!

12

Dugo sam čekao ovaj dan, sa mnogo želja napustam stan…i dok do tebe ne stignem ja nek tvoje srce kao sunce sja…Srećan ti rođendan brate mili, još mnogo godina zajedno slavili!

13

Moje su želje i tvoje želje, moji su snovi i tvoji snovi…i sve ono što ovu poruku ne može stati nadam se da će ti Bog dati…Srećan ti  rođendan brate moj!!!

14

Ja ti ne umem neki lep stih napisati, možda ne umem ni poklon izabrati ali moje želje su sjajne kao sunce i iskrene kao molitva anđela…Srećan ti rođendan!!!

15

Nek dana utihnu sve sve besmislene i neodmerene reči, nek postoji samo ono što dušu leči…Koliko sam dana i noći, kad sam bila na iskrajku moći za tebe se molila…Srećan ti rođendan mili brate!!!

16

Znam koji miris voliš, znam kavom poklonu ne možeš da odoliš…naravno to je sad manje važno u poređenju kako moje srce udara snažno…Srećan ti rođendan!!!

17

Znam danas će svi tvoji drugari tebi pokloniti toliko divnih stvari…ja te molim, znaš koliko te volim što ti ne mogu doći ali i ovo će proći…Srećan ti rođendan brate mili!!!

18

Moje su želje kao potok bistri što kroz planinu grabi, moje su misli kao nestašne pčele što med prave…Srećan ti rođendan brate!!!

18

Gledam u nebo, ono nas spaja, gledam u sunce i ono nas zbližava…a moja osećanja u ovu poruku ne mogu stati zato ću ti ih lično predati…Srećan ti rođendan brate mili!!!

19

Prošli smo put brate mili za tvoj rođendan celu kafanu popili…danas isto neželim trezan biti za tvoje zdravlje ću vino popiti…Srećan ti rođendan!

20

Kojim rečima da ti opišem to što osećam, kojom bojom da ti pokažem ljubav svoju…nema ni tih reči, nema ni tih boja…Srećan ti rođendan mili brate!!!

21

Imati tebe za brata, šta to znači to niko ne shvata. Kad se probudim prvo na tebe pomislim a kad zaspivam tvoj osmeh mi zatreperi pred očima…Srećan ti rođendan!!!

22

Pogledaj kako se belinim presijava dan, pogledaj kao su danas ulice nasmejane i nebo je svečano…Srećan ti rođendan brate!

23

Nek te najlepše devojke prate, moj mili brate i nek imaš uvek love za skupe snove, da putuješ celim svetom najlusuznijim letom…Srećan ti rođendan!

24

Ja znam da tebi lepa reč znači više od svakog poklona, znam i da ti moja ljubav znači više nego lep tekst…zato ću samo reći…Srećan ti rođendan brate!!!

25

Smisliću najnežnije reči sveta, poželeti da naša pažnja uvek ovako cveta i nikad, baš nikad neću učiniti bilo šta što te može povrediti…Srećan ti rođendan!

26

Kad se sva sećanja sruče na moj mali svet, tad ću za tebe ubrati najlepši cvet. Kad se sve nade rascvetaju u jedno novo sutra ja ću se pomoliti za tebe ovog jutra…Srećan ti rođendan!!!

27

Iste smo snove sanjali u iste knjige verovali, ka istim idealima stremili…sećaš se, kad smo bili mali. Sad se godine nakupile uz put svašta pokupile ali jedno se promenilo nije, ti si mi svaka kap rose na jutarnjoj travi, ti si mi crvenilo oko večernjeg sunca…Srećan ti rođendan mili brate!!!

28

Toliko se radujem ovom danu da sve svoje probleme danas zakopavam duboko u zemlju. Danas hoću da na mom licu samo osmeh blista, moja i tvoja duša je ista…Srećan ti rođendan brate!!!

29

Ja nisam mogla da biram da li ću i kakvog ću brata imati…da sam mogla, takvog bih te izabrala…Srećan ti rođendan!

30

Ponekad želje ne mogu iskazati osećanja, ponekad reči ne mogu iskazati želje, svejeno…ti znaš šta o tebi mislim i šta ti želim…Srećan ti rođendan!

31

Danas je poseban dan u mom životu, radujem se svakom cvrkutu ptice, svakoj kapi kiše…Srećan ti rođendan brate!!!

32

Svaki moj korak obojen je iskrenom nadom da ćeš srećan biti…nek ti danas prođe dan u radosti i veselju…Srećan ti rođendan mili brate!!!

33

Toliko toga bih ti poželeo a znam da tvoja skromnost zrači u ovom danu jače od svih sjajnih i bezvrednih stvari…Srećan ti rođendan!

34

Da, nekad smo kroz igru i dečije snove grabili ka neizvesnoj budućnosti…Evo danas sa svojim porodicama dočekasmo da slaviš rođendan i to daje poseban osećaj i ima posebnu draž…Srećan ti rođendan!

35

Ti poželi nešto a ja ću Bogove zamoliti da ti tu želju ispune…Srećan ti rođendan brate!!!

36

Danas nek se skupi sva rodbina, svi prijatelji kolege, komšije i poznanici i nek ovaj dan miriše na radost kao što naša sećanja mirišu na prelepo detinjstvo…Srećan ti rođendan najmiliji brate moj!!!

37

Potražiću reči po cvetnim poljima, potražiću najskrivenije osećaje po morima plavim, od bisernih potoka ukrašću nešnost i sve zajedno ti pokloniti…Srećan ti rođendan moj mili brate!!!

38

Kad bih mogla u jedan cvetni kofer skupiti sve nežne reči iz detinjstva što što lebdeše iznad naših dečijih glava. Kad bih mogla pobrati sve zvezdane što jeseni čine lepim i svo zlatno šiće što gori daje čar…kad bih mogla…ali ne mogu…Ono što mogu je da ti poželim svu sreću ovoga sveta i da mi još dudgo, dugo slaviš…Srećan ti rođendan brate!!!

39

Aprilske kiše su stale, nebo je spremilo divne sunčeve zrake i miris narcisa u danu koji mi toliko znači…Srećan ti rođendan!!!

40

Kao kad more plavo donese vidike koji trepere na jutarnjem suncu, kao kad planinski vrhovi preslikaju osećanja na svojim stenama belim…tako se ja radujem tvom rođendanu brate…Nek je sa srećom!!!

41

Danas ću otvoriti dušu i pustiti da sva ona osećanja čuvana samo za tebe oboje ovaj predivan sunčan dan…Srećan ti brate, rođendan!!!

42

Danas ću ubrati trešnje rane, za sve one dane kad smo deca bili mi. Danas ću pustiti neku dragu muziku u kojoj uživasmo kao mladi dok nas zov ljubavi lomio…Srećan ti rođendan brate, nek te uvek moje želje parate!!!

43

Ti znaš svaku moju misao, ti znaš svaku moju želju, ti znaš koliko jedno drugom značimo…zato ti neću pisati stihove razne, neću ti ni izmišljati reči retke…Srećan ti rođendan brate!!!

44

Dan je lep, miriše cvet, sunce sija, nadam se da ti prija…Srećan ti rođendan!!!

45

Neću mnogo da tupim, idem mali poklon da ti kupim, novca mnogo nemam ali se za dolazak spremam…Srećan ti rođendan!!!

46

Danas ću u tvoje zdravlje, za veliko slavlje popiti čašu crnog vina i zamoliti Boga sa visina da ti podari sjaj u očima u dudućim danima i noćima…Srećan ti rođendan!!!

47

Od jutros poruku pišem, pa obrišem…ne mogu naći prave reči sa osećanjem koje dušu leči…Srećan ti rođendan brate!!!

48

Sećam se svih naših dečijih ludosti sa ukusom našeg mirisnog kraja. Sećam se svih buđenja uz petla što poljane topi. Sećam se i onih dana kad se viđasmo retko, kad nas neke turobne daljine razdvajaše…Sećam se i prve napisane poruke, kad želesmo mnogo više…Svega se sećam i sve ti najbolje želim za tvoj rođendan!!!

49

Danas ću raširiti ruke ka nebu i pomisliti želju iskrenu kao dečiji osmeh. Danas se radujem što postojiš i što te imam za brata…Srećan ti rođendan!!!

50

Čekala sam da ponoć prođe i da taj veliki dan dođe kad mogu u tvoje ime neku čašu popiti i srećan biti…Dugo mi slavio i uvek radostan i zdrav bio, mili brate!!!

51

Moje žeže ka tebi danas hitaju, žele da svom bratu rođendan čestitaju i da iz dna duše požele ono što se želi samo najrođenijima…Srećan ti rođendan mili brate, koliko te volim nek Bogovi shvate!!!

52

Moraš mi danas priznati jedno, da ti nije baš svejedno kad na mene pomisliš…jer mi smo jedno bili, koliko god to u duši krili…Ista nas je majka gajila, isti nas je otac u naručju držao…Srećan ti rođendan mili brate!!!

53

Brojala sam dane do ovoga, tako mi dragog Boga. Molila sve ađele i sve svetce da ti da ti donesu samo najiskrenihu radost…Srećan ti rođendan!!!

54

Ti znaš da mi nisu jača strana reči i priča koja ovaj divan dan veliča već osećanja u duši skrivena i sestrinskom ljubavlju umivena…Srećan ti rođendan brate!!!

55

Poželeću ti danas sve sitne radosti sveta, nek u tvom srcu jorgovan uvek cveta i ne ljuvavi imaš za sve nas, nek vetar prenese moj glas…Srećan ti rođendan brate!!!

Related Posts