Čestitke za rodjendan dečku, momku

Ako tražite idealne lepe čestitke za rodjendan dečku odnosno vašem momku – na pravom ste mestu. Ovde ćete pronaći dosta lepih ideja koje možete koristiti da mu čestitate taj divan dan.

1

Šaljem ti mili moj, poljubac za rođendan tvoj i jednu malu nadu skrivenu i želju suncem umivenu, da ćeš uvek srećan biti i samo mene voleti…Srećan ti rođendan!

2

Znaj da moje srce samo za tebe bije i kad kiša lije i kad sunce greje i kad sneg veje…Srećan ti rođendan najdraži moj!!!

3

Danas biram najnežnije reči, osmeh koji dušu leči i svu toplinu srca svoga, poslaću do praga tvoga…Uvek mi nasmejan bio, o meni snove snio…Srećan ti rođendan najdraži dečače moj!!!

4

Sunce se igra, miriše proleće, na moj dlan golub sleće…sve to i lepe želje ti šaljem u paketu jer ti si mi sve na svetu…Srećan ti rođendan najmiliji moj!!!

5

Nek danas ulice šapuću tvoje ime, nek nebom zaplove najnežnije rime i nek ti moja ljubav oboji dan, Srećan ti mili moj rođendan!!!

6

Pokloniću ti sve svoje snove i reči nežne što negde u dubini duše čuče i još mnogo, mnogo toga tako mi dragog Boga kao tebe ne voleh nikoga…Srećan ti rođendan mili moj!!!

7

Sve što bih htela reći u par stihova sigurno stati ne može, zato molim te dragi Bože podari moj najdražem biću sve nežnosti sveta i miris najzanosnijeg cveta…Najdraži moj, nek je srećan rođendan tvoj!!!

8

Tako bih te zagrlila i ne bih te pustala nikad ali daljina, pusta daljina…zato meje želje ka tebi lete preko mora i sedam gora…Srećan ti rođendan!!!

9

Moji snovi imaju jednu metu, ti si mi najdraži na svetu…Srećan ti rođendan!

10

Koliko sam puta na tebe pomislila, koliko sam puta tvoje ime šapnula, koliko puta sam se za tebe Bogu pomolila…Srećan ti rođendan mili moj!!!

11

Možda ne umem lepe čestitke da pišem ali umem najnežnije na svetu da volim…Srećan ti rođendan jedini moj!!!

12

Bezbroj puta sam počinjala da ti pišem ovu čestitku, pa obrisala…Čini mi se ni jedna nije dovoljno lepa i nijedna ne može ni približno opisati ono što osećam prema tebi…Srećan ti rođendan!!!

13

Zima je i hladno je ali mom srcu toplo je zato što postojiš ti, moja jedina ljubavi…Srećan ti rođendan!

14

Proleće i njegovi mirisni darovi, proleće i raspevane ptice u gori zelenoj, proleće i ti i ja u danu posebnom…Srećan ti rođendan, najmiliji dečače moj!!!

15

Leto je i sunce sija, danas mi njegova toplina posebno prija. Tvoje su oči izvor života, tako me očarala tvoja dobrota…Srećan ti rođendan voljeni moj!!!

16

Jesen polako boji lišće, sa brda oblaci se navlače a u mom srcu topline ima za ceo svet…Srećan ti rođendanNajdraži moj!

17

Kad bih mogla sva svoja osećanja koja u mom srcu skrivena stoje, presaditi negde, bila bi to najlepša bašta na svetu…Srećan ti rođendan!!!

18

Gde god da krenem na tebe mislim, šta god da radim o tebi sanjam, sve moje želje svode se na isto…Divno je voleti nekog, nekog kao što si ti…Srećan ti rođendan!!!

19

Kad pomislim na tebe, mili moj, glečeri se tope i bojim se da moja ljubav ne poplavi ceo svet…Srećan ti rošendan!!!

20

Juče sam mislila da te volim najviše na svetu, danas sam shvatila da te volim još više, znam da ću te i sutra voleti još jače, snažnije…Srećan ti rođendan ljubavi moja jedina!

21

Noćas sam sanjala kako te ljubim dok more u hridi udara, noćas sam poželela da večno budeš samo moj…Srećan ti rođendan!!!

22

Dan kada sam te srela je posebnom bojom obojen u mom životu, zahvalna sam Bogu što mi te je podario…Nek ti je srećan rođendan mili moj!!!

23

Gledam kroz prozor resala breza, na radiju taktovi džeza…u meni istao želja bukti, da moj budeš večno…Srećan ti rođendan!!!

25

Mogla bih o tebi napisati roman, mogla bih za tebe naslikati milion slika, mogla bih za tebe napisati najnežniju pesmu na svetu, mogla bih, mnogo toga bih mogla za tebe…Srećan ti rođendan najmiliji moj!

26

Noćas si mi u snove došao, bio si nasmejan i šaputao si mi na uvo da ću večno biti tvoja…pomolih se Bogu da tako zaista i bude…Srećan ti rođendan jedini moj!

27

Kad sunce prospe nežne zrake i rastera sive oblake, na nebu ćeš videti jasan znak…to moje srce piše tebi najnežnije stihove…Srećan ti rođendan!

28

Kad iskrene nade preplave polja i kad se u moje srce tiho uvuče sva ona čežnja skupljena u danima kišnim…baš tad ću reći, Volim te…Srećan ti rođendan!!!

29

Na moj prozor lasta je sletela, nešto mi je reći htela. Možda si mi svoju ljubav posalo, i ja sad zbunjena čekam u nedoumici dal da ti po njoj poljupce vratim ili da sama do tebe svratim…Srećan ti rođendan mili moj!

30

Jutros je kiša ulice oprala, da prošetam nije mi dala…evo sad se sunce kroz oblake probija i ja ti po njemu čestitke šaljem…Uvek mi nasmejan bio, svoju ljubav prema meni nikad do kraja ne popio, več da je piješ po malo svaki dan i da traje do večnosti…Srećan ti rođendan mili dečače moj!!!

31

Gde li si sakrio sve moje nežne reči koje za tebe smišljah, čime li si obojio sve cvetne latice koja za tebe ubrah…Srećan ti rođendan bio i dugo godina u mom zagrljaju slavio!

32

Kako lepo ulica na tebe miriše kao proplanak posle majske kiše…svaka moja misao ka tebi hita, kao da želi da te pita, voliš li me isto kao pre…Srećan ti rođendan!

33

Tražila sam poklon za tebe, obišla sve butike u gradu i sve parfimerije i sve zlatare…nigde ne nađoh ono što sam želela…ljubav se ne kupuje…zato ti kao poklon šaljem moje srce…Srećan ti rođendan!!!

34

Slušam slavuja kako svojom pesmom šumu leluja, slušam svoje srce i molim ga budi tiše kako za tobom uzdiše…Srećan ti rođendan!

35

Da li znaš mili moj, da danas ja cvetam kao beli narcis što polje oboji, da danas sijam kao sunce zlatno što nebom prkosi, da danas sam radosna jer tvoj je rođendan. Nek ti je sa srećom i dugo ga slavio uz moje poljupce!

36

Danas su mi reči neme, prazni ljudi, prazne teme…neću smišljati ni posebne rime koje se uklapaju uz tvoje ime već ću svojim poljupcima obojiti dan, Mili moj, srećan ti rođendan!!!

37

Šta danas dok se sunce sa oblacima igra očekuješ od one koja za tebe živi? Da li je dovoljno reći, volim te i ono klasično, Srećan ti rođendan…Znam da nije, zato sam ti spremila jedno, iznenađenje…vidimo se uskoro…

38

Zamolila sam sve oblake da ti kišu pošalju, zamolila sam sve vetrove da ti miris cvetnih polja podare,

prizivala sve male ptičice da neku melodiju za danas iskomponuju…Svi su odmahnuli glavom i rekli, njemu trebaš samo…Da li je tako mili moj? Srećan ti rođendan!

39

Ljubavi moja…sva požuda koju skrivam duboko u sebi, sve dane koje provedoh čekajući da ponovo u moj život uđeš, danas se stapaju u jednu iskrenu želju…Srećan ti rođendan mili moj!!!

40

Svet je izgleda mali za moju ljubav, eto gledam jutros preplavila sve ulice, sve trgove i hita ka tebi…Srećan ti rođendan jedini!!!

41

Sećam se svega, svakog potoka svakog brega i reči što izgovorismo tada kad se rađala nada da nas ništa razdvojiti neće…Srećan ti rođendan!!!

42

Želim da ti se ostvare svi snovi, i oni stari i ovi novi…naravno, samo pod uslovom ako sam u njima ja…Srećan ti rođendan najmiliji!!!

43

Nikad nisam mislila da se ovako može voleti, nisam ni sanjala da ću se buditi i lezati sa istom mišlju…Srećan ti rođendan mili moj!!!

44

Raširi ruke, zatvori oči i ja ću ti u san doći…sa svim onim darovima koje jedna neobuzdana mladost ispod svojih krila skriva…Srećan ti rođendan!!!

45

Šta da ti kažem, prosto te obožavam te…Srećan ti rođendan!

46

Kad zamirišu svi nedosanjani snovi i kad zatrepere svećice na torti, znaj ja sam tu za svaku tvoju želju imam rešenje…Srećan ti rođendan!!!

47

Gde si se skrivao sve ove godine dok sam te tražila po hodnicima svog sna…Kad poželiš biću pesma i cvet što proplanku snagu daje…kad poželiš biću reka što čamac mali izvoru vraća…Srećan ti rođendan!!!

48

Razmišljam nešto, da te srela nisam ko bi sad moja jutra bojio u plavo, kome bi tvoje oči sjale u ovoj noći…ne, ne neću o tome da mislim…mi smo se prosto morali sresti…Srećan ti rođendan mili moj!!!

49

Dugo su kiše mojim mislima plovile, dugo su hladni snegovi vidike zaklanjali…dugo se jesen mojimvenama slivala u neostvarene ideale…a onda je došlo jedno proleće i na njemu ti…Srećan ti rođendan jedini moj!!!

50

Da li si primetio da otkad smo se sreli, osmeh ne silazi sa mojih usana, da li si primetio da moje reči imaju ukus zreli trešanja…da li si primetio da sam samo sa tobom kompletna…Srećan ti rođendan najdraži moj dečače!!!

51

Tražila sam te u zalasku sinca kad crvena nit moju dušu probudi, tražila sam te u rosnim jutrima štao nadu zakite, tražila sam te prkosu zvezda što mesecu tajnu skrivaju…A našla te u svom srcu…Srećan ti rođendan!!!

52

Čuvaš li još one reči što ispod starog panja zakopasmo, čuvaš li još ona obećanja što izgovorismo u kišnom danu…Nek ti je srećan rođendan mili moj!!!

53

Kad bi me neko pitao šta bih ti u životu poklonila da mogu da biram…sebe naravno mili moj i to činim svom svojom snagom i srcem što se na pola beli…Srećan ti rođendan!!!

53

Beli oblačići nebom jezde, na svakom tvoje ime skrivam i boju očiju što mi se noću u san dovuče pa onda budna dočekan jutro rosno…A kad jutro dođe ja čekam da mi tebe donese…Srećan ti rođendan!!!

54

Bože daj mi snage i reči blage da u ovaj dan od snova satkan poželim tebi, jedini moj sve ono što godinama skupljah u srcu svom…Srećan ti rođendan!!!

55

Sve svoje želje danas ču ti na dlanu pružiti i sve tajne srca mog prosuću pred tvoje oči…Srećan ti rođendan mili moj!!!

Related Posts