Čestitke za rodjendan drugarici

U ovom tekstu donosimo vam najlepše ideje za čestitke za rodjendan drugarici. Uživajte!

1

Život,  veruj mi, tako kratko traje, u stih iskrena želja teško staje…Ono što ja tebi danas želim, ali baš svojim srcem celim je ljubav, radost, zdravlje, sreća, ali ona najveća, najveća…

Srećan ti rođendan!

2

Ja nemam puno dragih osoba, koje svojim rečima tope daljine i samo svojim prisustvom mogu popraviti  tužan dan, jedna od njih si svakako ti…

Srećan ti rođendan!!!

3

Dan je bistar i sunce greje, isto bi bilo i da sneg veje. Imati tebe za najbolju drugaricu je kao imati u ruci zlatnu pticu…

Srećan ti rođendan!

4

Mnogo sam osoba sreo u životu, svaka je bila drugačija i imale su oči različite boje… Onoga dana kad sam tebe sreo ja više druge i ne primećujem…ti si mi sestra, prijatelj, drug…život ima dobar cug…Budi mi uvek nasmejana…

Srećan ti rođendan!!!

5

Imati nekog kome možeš poveriti najskrivenije tajne zakopane u dubini duše je privilegija koju ja dobih, onog  trenutka kad upoznah tebe…

Srećan ti rođendan!

6

Kad kiša pada i kad nebo odiše tugom, ja znam da postojiš ti…svojim osmehom ćeš rasterati oblake…kad dosadna košava kotrlja ulicom lišće, ja žurim da te čujem, znam da će dan dobiti novu dimenziju…

Srećan ti rođendan!

7

Čini mi se, dok te nisam upoznao, da je svet ličio na jedno veliko pusto ostrvo. Danas kad znam da postojiš ti, svaki korak koji napravim…pravi ili pogrešan podeliću sa tobom…

Hvala dragom Bogu što postojiš!  Srećan ti rođendan!

8

Kad bih mogao u ovih par reči staviti sve ono što osećam, bilo bi to divno. Poruka bi možda bila preduga, znam da to nije moguće…zato ću ti poželeti sve ono  što znam da i ti meni želiš…

SREĆAN TI ROĐENDAN!

9

Osećaj da postoji neko sa kim mogu podeliti svaku svoju radost i tugu, svaki svoj uspeh i neuspeh, svaki svoj uspon i pad je dovoljan za sreću…Srećan ti rođendan!!!

10

Poželeću ti mirne snove, dok umorni mesec tiho jeca. Poželeću ti svu dobrotu sveta…znam, ti zaslužuješ mnogo više…

Srećan ti rođendan!!!

11

Svojom dobrotom si obojila moje vidike, svojom iskrenošnju si otopila led I ja sada postojim svestan da imam tebe, kao što mornar ima more… dovoljno za lep dan…Srećan ti rođendan!

12

Ti nisi samo moja drugarica, ti si mi i sunčan dan, ti si mi i tuga koja se sliva niz umorno lice i osmeh što pokisli vrabac donese u jutra rana…

Srećan ti rođendan!!!

13

Kako je lepo imati tebe za dane sive obojene maglom, kako je divno imati tebe, za večeri koje na čežnju mirišu…

Srećan ti rođendan!

14

Svaku kap gorčine koju mi život donese,  delili smo na pola i svaku ljubav koja je u naše živote stigla sa vetrovima istočnim, analizirašmo zajedno u noćima dugim…Hvala ti što si takva!

Srećan ti rođendan!

15

Radujem se ovom danu kao dete suncu što izranja iznad brega. Imati takvu osobo za drugaricu je privilegija srećnih…Nek ti život bude kao bajka, najlepša…Srećan ti rođendan!!!

16

Znam da neću naći adekvatne reči kojim bih opisala tebe. Neću ni pokušavati. Koliko god bih se trudila, znam da bih nešto propustila. Tebe opisati je posao Bogova a ne nas običnih smrtnika koji se radujemo svakom cvetu, bumbarevom letu, mirisu prolećne kiše, kad dolina zamiriše…Dovoljno je to što ti imaš mene i ja tebe u danima koji nemaju boju, miris i ukus…Srećan ti rođendan, mila moja!!!

17

Koliko sam puta u kišnim danima kad tuga oboji moje snove bila zahvalna Bogu što te imam kao drugaricu…Hvala ti što postojiš u mom svetu…Srećan ti rođendan!

18

Nebo je malo da prihvati sve moje želje koje ka tebi lete. Ni svi vetrovi sveta ne mogu poneti sve moje čestitke zakićene najiskrenijim radostima. Ko tebe nije imao za drugaricu, taj ne zna šta je radost u jutrima kad se probudimo sa nadom u očima….Srećan ti rođendan!

19

Poželeću ti nešto lepo, što niko nikom rekao nije. Poželeću ti nešto iskreno što što se rečima ne može opisati. Sve to postoji samo u srcu mom, kad pomislim na tebe. Imati tebe za prijatelja je dar Bogova…Srećan ti rođendan!

20

Šta god bih ti poželeo, ti možda to već imaš. Šta god bih rekao ti si već to negde čula. Reči mi nikad nisu bile jača strana…Želim samo da znaš, da ja biću tu, ako nešto krene po zlu i ako, ko će ga znati, tuga nebo dohvati…SREĆAN TI ROĐENDAN!!!

21

Može li reč opisati osećanje? Može li lepa želja zameniti tvoj pogled koji mi je u danima teškim toliko puta rasterao brige? Ne znam, verovatno ne može. Ja samo želim da znaš da postojim i da mislim na tebe…uvek i kad kiša pada i kad sunce greje ili sneg veje…Srećan ti rođendan!

22

Da li znaš da je svaka tovoja radost i moja, da li znaš da je svaka tvoja tuga i moja? Pa ti si mi sve što imam i pred kom dušu svoju jedino otvaram! Srećan ti rođendan!

23

Kad miris kiše ulicom zamiriše i kad se sjaj tvog karmina spusti sa čarobnih visina…Poželeću ti ostvarenje svih snova skrivanih ispod jastuka…SREĆAN TI ROĐENDAN!!!

24

Pamtim još to proleće…Narcis je cvetao a neki vetrovi su duvali. Stajala si  zagledana u ništa i nisi me ni primetila. Mene je tuga lomila i bila mi je neophodna čašica razgovora sa osobom koja će me razumeti. I tog trena si svoj pogled usmerila u mom pravcu. Možda si moju tugu osetila…ili su se moja tuga i tvoja srele u danu koji nije imao širinu…I eto…godine su silne prošle…mnogo sete i radosti je proteklo našim životima…delismo ih uvek…verujem da če tako biti zauvek…Budi mi nasmejana i kad život nije tako lep…Srećan ti rođendan!!!

25

Dan miriše na sneg, beli se breg i svaka moja lepa želja ka tebi juri…Srećan ti rođendan!

26

Nikad se nisam pitala zašto je život nekad crn a nekad beo. Nikad se nisam radovala suncu, kiši, letu, zimi, jeseni i proleću svetnom ako to što osećam nisam prvo podelila sa tobom…Srećan ti rođendan!!!

27

Nek danas moja osećanja osmeh sunca prizovu. Nek svaki dašak vera ispiše moje želje na prozirnim daljinama. Tvoj rođendan je za mene praznik radosti. Budi mi srećna…uvek, uvek…!!!

28

Ponekad sam možda zažalio što mi nisi više od drugarice. U stvari mnogo puta. Nikad nisam imao snake taj korak napraviti. Bojao sam se tvog pogleda setnog da ne ispari kao kap rose na suncu jutarnjem. Gledao sam kad dolaziš i moj osmeh je topio sve tuge nagomilane u hodnicima prošlosti. Kad si odlazila razmišljao sam da li sam ti trebao reći sve ono što čuči u srcu mom…Evo danas smo tu i ne kajem se…Koliko sam se puta za tvoju sreću Bogovima pomolio? Koliko puta su tvoje reči rasterale aveti prošlosti iz moje slabašne duše? Da je bilo drugačije možda bi oboje odlutali u svojoj čežnji. Ovako je najbolje. Hvala ti što postojiš…Srećan ti rođendan i nek radost življenja ispuni srce tvoje!

29

Kad bi svi moji snovi i ovi stari i ovi novi, u jednu pesmu mogli stati, pokušao bih joj tvoj osmeh dati

Srećan ti rođendan!!!

30

Tvoj rođendan je kao najlepši san, i nema tih reči, dok jutro zveči, kojima ću opisati  želje za tvoje oči dok sunce iza brda ne iskoči…

Srećan ti rođendan!

31

Danas kad miriše moj kraj, poželeću ti nešto lepo znaj, i nek svaka moja reč prolećnog cveta, ulepša svaki trenutak tvog malog sveta

Srećan ti rođendan!!!

32

Želim ti sve ono što u snove može stati, da te želje neko ukrade neću dati. Zamoliću još dragoga Boga da ti podari zdravlje i još toliko toga…

Srećan ti rođendan!

33

Životu se treba radovati, jel radost donose sitnice,  tvoja skromnost je uvek bila najsjajnija zvezda koja ovim nebom hodi…Srećan ti rođendan!!!

34

Ja za danas imam sjajan plan, napisaću na nebu, Srećan ti rođendan, a onda ću zamoliti sve svetce i sve anđele  da ti ispune snove vrele!

35

Kako je osećaj lep, tebi rođendan čestitati i nešto lepo ti dati…Srećan ti rođendan!

36

Nek se danas udruže sve želje sveta u mirisu najlepšeg cveta koji ću tebi pokloniti i u to ime čašu vina popiti…Srećan ti rođendan!

37

Na trenutak stani, zakoči, nežno samo sklopi  oči. Prihvati sve moje želje, pre nego ih život samelje…

Srećan ti rođendan!

38

Nek ti ovaj dan miriše na najnežnije cveće, nek ti svaki korak bude sa ukusom sreće. Divno je imati nekog kao što si ti za drugaricu, prijatelja…Srećan ti rođendan!

39

Kad prve prolećne kiše nakvase sve proplanke i cvetne izdanke… Nasmeši se onako kako samo ti to znaš. Srećan ti rođendan!

40

Na ovaj divan dan, Bogovi su ti podarili život. Srećan sam što postojiš i što si mi drugarica. Srećan ti rođendan!

41

Ja ti ne mogu pokloniti zvezde, što vedrim nebom jezde, ni ptice, što se u krošnji breze gnezde…Pokloniću ti svoju pažnju, osećanja, sve nežne reči ovog sveta, jer ti si mi najbolja drugarica. Srećan ti rođendan!

42

Nek ti osmeh ne silazi sa lica i nek ti svaka želja bude najlepša razglednica… Srećan ti rođendan!

43

Pomisli želju i ja ću zamoliti anđele da ti je ispune…Srećan ti rođendan!

44

Danas kad sunce grane i kad jutro svane, navuci kez na lice jer radost donose sitnice…Srećan ti rođendan!

45

Dugo sam razmišljala o ovom danu, imala sam svašta u planu…Ipak duša i srce nemaju cenu…Srećan ti rođendan mila moja!

46

Danas sneg veje a meni srce greje svaka reč i svaki tvoj osmeh…to valjda nije greh…Imati tebe za drugaricu je kao dobiti sedmicu na lotou…Srećan ti rođendan!

47

Prolaze dani, nedelje i meseci…Sve se menja…jedino ti ćeš ostati moja najbolja drugarica! Srećan ti rođendan!

48

Tvoja radost je i moja. Tvoja tuga je i moja. Srećan ti rođendan!

49

Miriše cvetni maj, na bajku podseća moj kraj. Šaljem ti sve ruže iz moje bašte i sve tople reči iz mašte. Srećan ti rođendan!

50

Kad bi ti znala koliko sam ja srećna što te imam za drugaricu, tvoj osmeh bi preplavio sve ulice kojima koračaju zamišljeni ljudi…Srećan ti rođendan!

51

Danas se i anđeli raduju, jer ti si deo njih…Srećan ti rođendan!

52

Ja ti ne mogu pokloniti ni mesec ni zvezde, ni sunce što se kroz oblake probija. Ne mogu ti ni snove ulepšati planinskim potocima što nadu u nose, ni jutra rosna, ni večeri sveže…Jedino što mogu, to je moja duša i srce, topla reč što brigu topi…Srećan ti rođendan!!!

52

Na radost miriše moj stan, mojoj najboljoj drugarici je rođendan! Nek ti svako jutro miriše na raj…Nek ti je sa srećom!

53

Evo ponoć  je i ja žurim, da ti prvi poklonim sve mirise cveta, svu lepotu sveta i još mnogo, mnogo toga, tako mi dragog Boga…Srećan ti rođendan!

54

Cele noći sam smišljao nežne reči i čekao da kazaljka prevali ponoć i eto sad ne umem ništa reći samo jedno…Srećan ti rođendan!!!

55

Ti znaš šta ja mislim o tebi, zato je dovoljno jedno kratko…Srećan ti rođendan!

Related Posts