Čestitke za rodjendan mami

Čestitke za rodjendan mami možete u ovom tekstu naći sve na jednom mestu.

Uživajte u čitanju i izaberite onu koja vam se najviše svidi.

1

Draga mama, znam da si sama. Dok se jutro na istoku sprema moja ljubav nikad ne drema…Srećan ti rođendan!

2

Da sam mogla da biram mamu kakvu želim, sigurno bih te baš takvu poželela…Srećan ti rođendan!!!

3

Danas prizivam dragog Boga da sa dlana moga ka tebi poljubac poleti…kako je divno takvu majku voleti…Srećan ti rođendan mamice mila!

4

Toliko toga lepog bih hteo reći, toliko toga bih ti poželeo u ovom danu koji je kao sunce…Mama, srećan ti rođendan!

5

Divno miriše jutro, na detinjstvo koje si meni poklonila sa toliko pažnje, ljubavi i nežnosti…Mama, srećan ti rođendan!!!

6

Da nije tebe bilo, ne bi bilo ni mene…Srećan ti rođendan mamice mila, uvek mi nasmejana bila!!!

7

Jutro se budi na istoku, slavuj se čuje u potoku…sve me to na detinjstvo seća, tako da je radost još veća…Srećan ti rođendan mama!

8

Gde god krenem o tebi mislim, šta god da radim ti si mi inspiracija…draga mama…Srećan ti rođendan!!!

9

Kako je lep osećaj da postoji neko ko te je rodio, gajio, mazio, pazio…da li ti se mogu bar malo ovim nežnim rečima odužiti za sve ono što si za mene učinila…Srećan ti rođendan mama!

10

Danas ću izabrati najlepši cvet, danas ću pesmom obojiti celi svet…danas je tako prelep dan, mila moja mama, Srećan ti rođendan!!!

11

Izvini ako kao dete nisam pažljiva bila, izvini ako sam kasnije svoja osećanja krila…Sad želim da znaš da te volim najviše na svetu…Srećan ti rođendan mama!

12

Nije važno da li će danas padati kiša, duvati vetar ili će sijati sunce, može i sneg slobodno pasti…ja ču za tebe uvek najveću ljubav ukrasti…Srećan ti rođendan mamice mila!

13

Ponekad se u moje srce tuga uvuče, ponekad daljina zaboli ali uvek znaj da te tvoja ćerka najviše na svetu voli…Mamice, srećan ti rođendan!

14

Proleće se igra u mom kraju, najlepše ruže cvetaju u maju, samo za tebe mamice moja mila, uvek mi zdrava bila…Srećan ti rođendan!

15

Vetrić raznosi miris proleća, na sve strane boje cveća i cvrkuti nekih prelepih ptica…svi zajdno ti najiskrenije šaljemo tople želje i tonu ljubavi…Srećan ti rođendan mama!

16

Jesen je i lišće žuti, moje srce veliku radost sluti, danas je taj divan dan, mojoj mamici rođendan…Provedi ga u zdravlju, sreći i veselju!

17

Sunce se raduje ovom danu, poklanja ti ljubav na dlanu…ja za tebe pišem nežni stih i biram pregršt najlepših cvetova…Srećan ti rođendan mama!

18

Leto je i pune su plaže, meni su ove reči od toga draže…žurim ka tebi mamice mila, uvek mi tako nasmejana bila…Srećan ti rođendan!

19

Negde u dubini duše čuvam sve nežne reči sveta i miris tvog omiljenog cveta za ovaj predivan dan…draga mama, srećan ti rođendan!

20

Možda ja ne umem lepo da pišem, možda neću umeti ni adekvatan poklon da izaberem ali znaj mamice mila uvek si mi sve na svetu bila…Srećan ti rođendan!

21

Probudio sam se sa osmehom na licu koga čuvam za svoju mamicu i sve nežne reči od kojih se duša leči…Srećan ti rođendan!

22

Kad bih mogla da biram, tebe bih za majku izabrala i svu radost sveta za tebe bih ukrala i sve maslaćke iz kraja za tebe bih pobrala…Srećan ti rođendan mama!

23

Prizivam prve lale i daleke obale da se danas udruže i da ti svu ljubav sveta pruže, mamice srećan ti rođendan!

24

Kada bih upecala zlatnu ribicu i kad bih mogla imati triželje, sve bih sabrala u samo jednu…da mi večno budeš zdrava…Srećan ti rođendan mama!

25

Sunce se probija kroz oblake i ja godine svake na ovaj dan sakupljam svu nežnost sveta i miris svakog cveta da tebi poželim puno sdravlja i što više slavlja…Mama, srećan ti rođendan!!!

26

O tebi mislim i kad jutro sviće i kad veče pada i kad se podne sprema i kad mesec na nebu drema…Srećan ti rođendan mamice mila!

27

Toliko toga u mojoj duši se skupilo i sve to želi pretočiti u nežne reči…ne znam da li će to biti dovoljno da dočara ono što osećam prema tebi…Srećan ti rođendan mamice mila, uvek mi zdrava bila!

28

Po prvim lastama želje ti šaljem i jedan poljubac za dugovečan život pun ljubavi i pažnje, Srećan ti rođendan mama!

29

Nisam siguran da će ono što napišem uspeti da deo moje duše u ovu poruku stane. nisam siguran ni da bi to mogli najveći pesnici sveta…ono što ja osećam prema tebi je samo moje i tvoje…Srećan ti rođendan mama!

30

Danas nek zamirišu ulice na radost i sreću…onu najveću. Danas nek se sunce sa oblacima igra i nek mirisi moga kraja i cvetnog maja tebi podare toplinu i ljubav…Srećan ti rođendan mamice mila, uvek mi zdrava i vesela bila!!!

31

Ja možda nemam dara da stihove piše ali znaj mamice mila da za tebe dišem…Srećan ti rođendan!

32

Kad dođe ovaj dan ja slike detinjstva iz zaborava isčupam i sve nežne reči sveta i sve mirise cveta tebi u poklon pakujem i toliko se radujem…Srećan ti rođendan mamice draga!

33

Nek se danas nebo otvori da vidi kako se majka voli…Srećan ti rođendan, uvek mi zdrava bila i još sto godina slavila!!!

34

Noćas nisam spavao, o tebi sam draga mama razmišljao…Uvek mi se čini da prema tebi nisam dovoljno dobar bio i kao da sam svoju ljubav krio. Pokušaću da sve to isprav u danima koji dolaze…Srećan ti rođendan!!!

35

Danas ću kupiti najlepše ljubičice, moja mamice i za tvoj rođendan nasvejana biti, u obraz te poljubiti…Srećan ti rođendan!

36

Kada sunce ogreje i kad se jutro nasmeje  i kad moj lepi kraj zamiriše, znaj…da ću ti nešto lepo poželeti i da ću te večno voleti…Srećan ti rođendan draga mama!!!

37

Zima se polako povlači, proleće svoje svečano odelo navlači…baš je divan ovaj dan mojoj mami rođendan…Uvek mi zdrava bila i milion godina slavila!!!

38

Ima li na svetu lepše reči koja sve probleme leči…MAMA, srećan ti rođendan!

39

Kad bih mogla najlepšu pesmu napisati, tebi bi bila posvećena…kad bih umela naslikati najlepšu sliku sveta, na njoj bi bio tvoj lik…Mamice mila, srećan ti rođendan!

40

Sve lepe reči za tebe čuvam, sve drage snove za tebe sanjam, svu ljubav koju od detinjstva gajim danas je šaljem tebi u zagrljaj…Srećan ti rođendan, mama!!!

41

Danas ću sve zumbule i sve lale poslati tebi za rođendan draga mama…Kad bi samo znala koliko mi značiš…Srećna i zdrava mi uvek bila!

42

Danas ću za tvoje zdravlje popiti čašu vina i zamoliti anđele sa visina da ti podare mnogo zdravlja, sreće i slavlja…Draga mama, srećan ti rođendan!!!

43

Ka nebu ruke širim, moja je duša danas prepuna lepih želja koje si meni poklanjala dok bejah mali i kad sam se radovao svakom tvom osmehu i nežnoj reči…Srećan ti rođendan, draga mama!

44

Noćas kad ponoć najavi mesec mlad i kad zatreperi moj grad, poslaću ti sve svoje snove i stare i nove da ti društvo prave, dok ne stignem ja…Srećan ti rođendan!

45

Godine se nakupile, uz put svašta pokupile…svu tvoju ljubav čuvam i najlepšem delu srca…nikad neću zaboraviti one lepe dane detinjstva koje si mi poklonila…Mama srećan ti rođendan!

46

Posle toliko godina danas ću kraj tebe biti, nešto ti lepo kupiti i sve želje sabrati u jednu, toliko iskrenu i vrednu…Da mi te Bog dragi čuva i da poživiš još godina mnogo…Srećan ti rođendan mama!

47

Gde li sam sve one nežne reči iz detinjstva sakrio, gde li sam svu tvoju ljubav smestio…bar deo svega toga želeo bih ti uzvratiti…Mama, srećan ti rođendan!!!

48

Danas mi draga mama nasmejana budi, nek se u tebi radost probudi…pokloniću ti ljubav i lepe reči jer to je sve što imam i što čuvam samo za tebe…Srećan ti rođendan!!!

49

Kad ovaj paperjast sneg pokrije onaj breg na kojem pravismo sneška dok sam dete bio…a uveče u tvom toplom krilu slušao najlepše sveta bajke…kako je bilo lepo u naručju majke…Srećan ti rođendan!!!

50

Ralile se daljine, šapućem tvoje ime i molim dragog Boga da ova želja stigne do srca tvoga…Mamice draga, srećan ti rođendan!!!

51

Šaljem ti jedan dečiji poljubac za sve neprospavane noći koje si provela kraj mene dok sam uplakan bio i strah krio…Hvala ti na ljubavi koju si mi podarila…Srećan ti rođendan mama!

52

Evo, postao sam čovek, možda ne baš onakav kakav si htela da budem, ali ima vremena popraviću se ja…Srećan ti rođendan draga mama, znam da si možda sama i zato ja žurim da do tebe što pre stignem…

53

Možeš li mi jedno obećati mamice mila da i onda kad si od mene krila i kad si uplakana bila da si za mene živela…Obećaj mi da ćeš za mene večno živeti…Srećan ti rođendan!!!

54

Osećaš li moju blizinu, kad jutro najavi novi dan i kad ti ću ti ja poželim, Srećan rođendan, draga mama!

55

Voleću te uvek, onako kako se voli majka, učiniću sve da ti život bude kao bajka…zaslužila si ti mnogo više…Srećan ti rođendan!

56

Ti u mom srcu uvek imaš svoje mesto, samo za tebe čuvam taj sveti presto…Srećan ti rođendan majko draga u tebi sam našao sva blaga!

57

Danas podigni glavu, neka tvoje bore na suncu zasijaju…za svaku od njih možda sam ja kriv…Ali eto život dobija novi smisao i ja sam tu, biću za tebe i na javi u snu…Srećan ti rođendan!

58

Dana ću te na svoje grudi prigliti kao što si ti mene grlila dok bejah dete…Srećan ti rođendan mamice premila!!!

59

Voleo bih da sve svoje greške koje napravih u životu danas na neki način ispravim i da ljubav moja opere svaku brigu i svaku misao za koju sam ja kriv…Srećan ti rođendan!!!

60

Nek ti se danas sve želje ostvare i da osetiš šta je ljubav deteta…Srećan ti rođendan mama!!!

Related Posts