Čestitke za rodjendan sestri

U ovom tekstu ćete moći da pročitate razne ideje koje vam mogu poslužiti da čestitate rodjendan svojoj sestri. Pa hajde da vidimo koje su to čestitke:

1

Imati sestru je Božiji dar, najdivnija na svetu stvar. Kad neko ko ti toliko znači, radošću zrači. Jutro dobija svoje boje, nasmeši se srce moje…Srećan ti rođendan!

2

U bojama sunčevog spektra,na krilima blagog vetra…jedna je sestra…SREĆAN TI ROĐENDAN!

3

Jutro se stopilo sa lepim željama… Sunce se veselo kroz vidik probija… Rosa i tvoja kosa i ovaj stih kratki i jedan zagrljaj slatki…Srećan ti rođendan sestrice mila!!!

4

Da, toliko toga bih ti poželeti hteo…znaš da to nikad nisam umeo. Neću ukrasti tuđe rime, koje se uklapaju uz tvoje ime…ni tražiti skupi svet da ti ulepša svet…Srećan ti rođendan!!!

5

Šta reći a da ne bude deo ustaljenih fraza i skup reči koje svako svakom šalje. U ovaj dan kišni meni su tvoji osmesi jako bitni…zato neću lupati već ću ti samo bratski poljubac poslati…Sestrice mila, uvek mi radosna bila, Srećan ti rođendan!

6

Detinjstvo smo na istom komadu zemlje bojili svim onim ludostima kojih se sada rado sećamo. Bilo je lepo. Svaka kriška hleba babinim džemom danas ima svoju težinu. I evo godine se sručile na nas kao na umornog putnika pljusak letnji…Srećan ti rođendan!!!

7

Ponekad se pitam gde su nestala sva ona skrivena mesta u kojima sanjašmo nedosanjane snove sestrice mila…Srećan ti rođendan!

8

Nek tvoja kosa plava, noćas slatkim snom spava. Nek svaka tvoja željica mala bude cvetna bašta jer ti si ono najlepše što život poklanja…Srećan ti rođendan!

9

Svi moji snovu se danas u jednu želju stapaju i hrle na krilima kondora preko sedam mora…Sestrice draga nek ti je srećan rođendan!!!

10

Sunce danas posebno greje, i ono se radosno smeje…Srećan ti rođendan!

11

U svakom sunčevom zraku jedna moja želja se krije, u svakom dašku vetra nju ti šaljem…U stvari sve to može stati u jedan zagrljaj sestrinski…Srećan ti rođendan i dugo, dugo mi slavila onako kako slave osobe pune pozitivne energije…Srećan ti rođendan!!!

12

Danas je nebo svečano, sprema se radost. U mom srcu je samo ljubav gost. I sve nežne reči čuvao sam za tebe mila moja sestrice…Srećan ti rođendan!!!

13

Sviće predivna zora, šapuće zelena gora…Skrivam svoje želje negde ispod cveta što prkosi daljinama. Svaku toplu reč zakitio sam lepim željama…Srećan ti rođendan!

14

noćas sam sanjao raspevane ptice i cvetna polja od kamilice moja mnajmilija sestrice…Srećan ti rođendan!!!

15

Uvek mi nasmejana bila sestrice mila i nek tvoja želja svaka bude nagrada Bogova…Dugo mi vesela bila i nek tvoja raširena krila svetop plove do radosti nove…Srećan ti rođendan!!!

16

Ti si onaj sunčev trag i vetar blag što svetu poklanja lepotu i nesvakidašnju dobrotu…Ostani uvek takva…Srećan ti rođendan!

17

Ja nemam mnogo želja u životu…svakako jedna od njih si mi ti…Ne, neću ti poželeti skupa kola i put oko sveta već samo ljubav i miris najlepšeg cveta…Sestrice mila, Srećan ti rođendan!

18

Koliko sam puta sebe zatekao kako o tebi mislim…Svaka tvoja suza je moje srce topila, svaki tvoj osmeh je dušu blažio…eto sama zaključi kakva treba da budeš…uvek, uvek…Srećan ti rođendan!

19

Dan je divan i sunce se smeši, vrabac nasmejan u oluk kuca…i procvetala šljiva i radosti puna njiva…svi ti zajedno želimo svu sreću ovoga sveta…zdrava mi bila sestrice mila!

20

Miriše zumbul, da cveta sprema se lala, od njih sam za tebe osmeh ukrala…Srećan ti rođendan!

21

Jutros kad sam se probudila, tvoju sliku sam poljubila i iz sve snage ti poslala reči blage…Divno je imati takvu sestru…Srećan ti rođendan!

22

Nek zasvetle tvoje oči, nek zemlja svoje putovanje na tren zakoči…iz svakog žbuna, iz svakog potoka ka tebi hita po jedna nakićena želja u koju mogu stati sve nade, svi snovi i sve tople reči…Živela i dugo nam srećna bila!!!

23

Šta bih radio ja da nemam tebe u danima kad život ogrebe…Osećaj da postojiš ti mi daje smisao životu…Sestrice moja mila uvek mi nasmejana i srećna bila!

24

Odlučio sam, pokloniću ti najlepše snove i lepotu planete…znam da nisi više dete ali život uvek svoje radosti plete…Srećan ti rođendan!

25

Da, mene život nije mazio. Uvek kad je bilo potrbno bila si tu. Tvoja reč je topila lednike, tvoj osmeh je brige terao u zbeg…Pokušaću da ti se odužim jednom iskrenom željom iz srca i duše…Srećan ti rođendan!!!

26

Imati sestru to je privilegija. Imati biće koje razume svaki tvoj uzdah je nagrada. Koliko puta sam se noću probudio sa željom da ti pošaljem svoja osećanja. Znam da će se ona od tebe vratiti nakićena pažnjom i ljubavlju sestre i da ću mirno utonuti u san bezbrižni…Hvala ti što postojiš…Nek te sreća na svakom koraku prati!!!

27

Kad bi sve moje želje i svi snovi u jednu pesmu mogli stati, ime bi tvoje mogao dati…Srećan ti rođendan sestro mila…uvek mi nasmejana bila…puna radosti i raširenih krila!!!

28

Smislila sam jedan divan plan, zamoliću nebo za lep dan i iza svaku želju ću se tri puta prekrstiti u tvoje zdravlje čašu vina ću popiti…Srećan ti rođendan sestrice moja!!!

29

Pregrš najdivnijih mirisa, tek procetalih Irisa i i reči pune ljubavi i topline iznad kojih lebdi tvoje ime…Srećan ti rođendan!

30

Za tvoj rođendan imam tri želje:

-Da osmeh uvek krasi tvoje lice

-Da ti pod prozorom cvrkuću ptice

-Da uvek budeš srećna sestrice

31

Pogledaj kako je divan dan, nebo je raspevano za tvoj rođendan…mnogo zdravlja i što više slavlja ti šaljem kao iskrenu želju…!  Nek je sa srećom!!!

32

Dugo sam razmišljao, svašta smišljao kako da ulepšam ovaj predivan dan i na poseban način ti čestitam rođendan…Sestra je poklon Bogova, dar neba…Uvek mi takva bila…Srećno!

33

Noćas su sijale zvezdice, da nagoveste slavlje moja sestrice…jutros mi je golub na terasu doleteo, po njemu sam hteo da ti pošaljem samo jednu iskrenu želju a to je da budeš zdrava, za ostalo se snađi sama…Srećan ti rođendan!

34

Danas kad na torti zatrepere svećice, moja najdraža sestrice…poželeću ti svu sreću ovoga sveta i miris onog tvog omiljenog cveta…Srećan ti rođendan!

35

Nek u tvom svetu cvrkuću najlepše ptice, nek cveta najmirisnije sveće, nek se ljubav toči kao vino, nek zdravlje bude simbol  tvog postojanja…Srećan ti rođendan!

36

Čuješ li kako šapuće reka, vidiš li kako se smeje srebrna smreka…Osećaš li toplinu sestrinske ljubavi dok cveta klematis plavi…Srećan ti rođendan!

37

Nebo se razlilo u hiljadu boja, mila sestrice moja. Svi gradovi i sve ulice, svi trgovi i sve lampice žele ti sve najbolje za tvoj rođendan! Zdrava mi bila i mnogo godina slavila!

38

Kad zamirišu procvetale doline i kad se sa nebesa sjuri radost, znaću da tvoj rođendan slavi planeta…Zdrava i vesela mi bila, sestrice mila!!!

39

Sve tajne sveta danas će svoja osećanja zakititi lepim željama…Srećan ti rođendan!

40

Sestrice moja mila, uvek mi nasmejana bila. U zdravlju slavila, čudesa pravila…Srećan ti rođendan!

41

U tvom srcu nek cveta zumbul plavi, nek oreol sija na tvojoj glavi i da ti se dešavaju samo lepe stvari i da život veselje pravi…Srećan ti rođendan!

42

Danas ispod pokislih ruža crvene boje ljubav ti šalje srce moje. Želi ti svu sreću ovog sveta i da tvoja radost nikom ne smeta. Živela i srećna mi bila sestrice mila!

43

Za tebe se svaki dan molim jer te najviše na svetu volim…imati takvu sestru je privilegija…Srećan ti rođendan!

44

Da li se rečima može opisati sve ono što u mom srcu raste samo za tebe i tvoju porodicu. Želim ti mnogo lepih sitnica jer sreću upravo one donose a ne krupne stvari…Srećan ti rođendan!!!

45

Danas bih hteo posebno raspoložen biti, tebi za rođendan radost pokloniti i sve ono što čini život lepim i zanimljivim…Srećan ti rođendan!

46

Nek ljiljani za tebe cvetaju, nek lepe želje u tvoj dom ušetaju, nek sunce samo za tebe sija, nek ti današnji dan posebno prija…Srećan ti rođendan!

47

Puno zdravlja i radosti u svojoj mladosti i sve divne želje o kojima tvoje srce mašta nek ti se u narednim danima i mesecima ostvare…Srećan ti rođendan!!!

48

Godine se nakupile, uz put svašta pokupile…bilo je svega i radosti i tuge…želim da danas blistaš kao sunce…Srećan ti rođendan sestrice mila!

49

Pokušavam danas sabrati sva osećanja koja preplaviše srce moje. Nije to ni malo lako. Godine su dolazile i odlazile. Jedna drugoj smo bile uvek podrška. Danas je nekako poseban dan. Evo sunce tako divno sija i svaka moja želja izgleda još svečanije. U stvari ja želim samo da budeš nasmejana, jer sve drugo je manje važno. Srećan ti rođendan!

50

Noćas sam sve zvezde u buket skupio i jutarnjim suncem zakitio…i evo sve to ti šaljem sa najlepšim željama…Srećan ti rođendan!

51

Između nas bezbroj kilometara stoji, isto sunce nas greje i isti mesec spaja…Srećan ti rođendan sestrice mila, uvek mi nasmejana bila!

52

Probraću najlepše cveće i poželeti ti mnogo zdravlja i sreće. Zdrava mi bila sestrice mila i još mnogo godina rođendan slavila!

53

Sećam se kad smo bili deca i kad prve tajne u naš život zakoračiše. Pamtim još sve kao da je juče bilo. Prve ljubavi što dane učini posebnim  i svakog cveta, bumbarevog leta, dečije graje, Džonija kad zalaje…Srećan ti rođendan!

54

Svoju ću dušu danas otvoriti, čašu vina u tvoje zdravlje popiti i košavom blagom srce ti poslati…Srećan ti rođendan!!!

55

Moliću sve ptice i sve pčele da ti poklone sve osmehe koje nebo dariva samo najdivnijim osobama koje su kao ti…Srećan ti rođendan!

56

Ubraću buket najlepših lala, umotati u mirise dalekih obala i sve to zajedno sa svojim iskrenim željama ti poslati u popodne kišno…Srećan ti rođendan!

57

Nikad mi reči nisu bile jača strana, uvek su bile neka brana. Ono što osećam u svom srcu rečima se ne može opisati…zato to neću ni pokušavati…ti znaš koliko mi značiš u danima koji polako klize kroz naš život…Srećan ti rođendan sestrice mila!!!

Related Posts