Najbolje fore za muvanje

Osvojiti devojku nije nimalo lako.

Međutim, verovatno ste se i sami već nekada zapitali, kako nekim muškarcima to odmah polazi za rukom, dok drugi moraju da se muče dugo vremena, a na kraju ponekad ipak bivaju odbijeni.

Šta je to čime neki muškarci odmah osvoje devojku? Koje su to fore koje kod devojaka uvek prolaze?

Šta je to što se govori devojkama odmah na početku upoznavanja, a šta je to što ipak treba prećutati? O tome i o još nekim temama vezanim za muvanje pričaćemo u ovom tekstu.

Pred kraj teksta osvrnućemo se kratko i na to kako devojke mogu da muvaju momke, ali hajde sada prvo da vidimo koje su to najbolje fore koje momci mogu da koriste za muvanje devojaka.

Bilo da imate iskustva u muvanju devojaka ili ne, fora za muvanje nikada nije dovoljno.

Postoje neke već ustaljene fore koje se često koriste, ali svaki put se javljaju nove fore koje su dosta originalne i koje možete da iskoristite za muvanje osobe koja vam se sviđa.

Bilo da muvate devojku uživo ili preko poruka, bitno je da imate dobru foru za muvanje.

Danas je sve popularnije i muvanje preko Fejsbuka i drugih društvenih mreža. Mnogi momci biraju upravo ovaj način muvanja, jer je lakši nego direktno muvanje licem u lice.

Kako god, svakako su vam potrebne dobre fore, odnosno originalne rečenice koje će devojku ostaviti bez teksta.

Predstavićemo vam neke jako dobre fore za muvanje devojaka, ali pre toga ćemo vam reći i koje su to osobine koje devojke najviše vole kod muškaraca.

To svakako morate imati na umu, jer fore koje ćemo vam predložiti verovatno vam neće biti od koristi ako vaš kompletan nastup nije onakav kakav devojke vole, a one vole da zračite šarmom, duhovitošću i samopouzdanjem. Nešto više o tome pročitajte u nastavku ovog teksta.

Osobine koje najviše privlače devojke

Duhovitost. Nema devojke koja ne voli duhovite momke. Kod mnogih devojaka je to čak glavni kriterijum za biranje momaka. Dosadni momci obično ne privlače devojke iz prostog razloga što su dosadni.

Sa druge strane, devojke vole momke sa kojima se smeju i koji ih iz dana u dan oduševljavaju svojim šarmom i duhovitošću. Postoji mnogo stidljivih momaka koji ne znaju kako da priđu devojci i da je zainteresuju.

Oni prosto nemaju ideje kako mogu da privuku devojku i kako uopšte da pokrenu neki razgovor. Njima fale neke duhovite fore kojima bi započeli razgovor sa devojkom i bolje se upoznali.

Smisao za romantiku. Osim što vole duhovite momke, devojke vole romantiku. One vole kada ih momci iznenade nekim romantičnim gestom ili kada im priznaju ljubav na neki originalan način.

Naročito je bitno da momci u početku budu romantični i duhoviti, kako bi ostavili utisak na devojke i kako bi se one zainteresovale za neko naredno viđanje.

Samouverenost. Od ključne važnosti je kako ćete se postaviti na samom početku dok se tek upoznajete sa devojkom.

Najvažnije je da budete samouvereni i da zračite samopouzdanjem. Devojke vole momke koji su sigurni u sebe i koji ne sumnjaju u svoju sposobnost zavođenja.

Pouzdanost. Devojke vole momke koji su pouzdani i na koje mogu u svako doba da se oslone. Ako planirate da zavedete neku devojku, onda se trudite da ostavite utisak pouzdane osobe.

Ako se dogovorite sa devojkom da se nađete određenog dana u određeno vreme, onda dođite tačno tada ili čak i malo pre vremena.

Nemojte nikada da kasnite i nemojte da ispalite devojku ako ste se nešto dogovorili. Budite tu za nju uvek. Devojke vole da znaju da imaju na koga da se oslone u svakom momentu.

Sada kada ste otprilike videli koje su to osobine kod muškaraca koje privlače devojke, otkrićemo vam i koje su to jednostavne rečenice koje možete iskoristiti prilikom upoznavanja sa devojkom, a koje će je sigurno ostaviti bez teksta.

Ovaj tekst je namenjen pre svega momcima koji nemaju ideju kako da smuvaju devojku, ali i onima koji bi voleli da saznaju neke nove trikove i fore za muvanje.

Dakle, u ovom tekstu ćemo vam dati neke zanimljive ideje kako možete da muvate devojku uz pomoć sjajnih fora koje će joj sigurno biti simpatične i duhovite.

Ne zaboravite da devojke vole duhovite momke koji će ih muvati na neki originalan način. Zato sada pogledajte koje su to fore koje uvek pale i koje ne mogu ostaviti devojke ravnodušnim.

U pitanju su jednostavne rečenice koje će oboriti svaku devojku sa nogu.

Najbolje fore za muvanje devojaka

Voleo bih da sam mačka. Onda bih mogao svih 9 života da provedem sa tobom.

Ćao, upravo sam izgubio telefon i ne sećam se koji mi je broj telefona. Možeš li onda da mi kažeš koji je tvoj broj?

Mora da imaš neke čarobne moći kada ne mogu da vidim ništa osim tebe.

Oduvek su mi govorili da treba da pratim svoje snove. Pa, mogu li da te otpratim do kuće?

Ne znam koliko se razumeš u medicinu, ali najveći procenat tvoga tela čini voda, a moram da ti priznam da sam mnogo žedan.

Mislim da ću morati da zovem policiju. Zakon ne dozvoljava da tako dobro izgledaš.

Na nekoga mi ličiš. A da, izgledaš baš kao moja buduća devojka.

Da li veruješ u ljubav koja se dešava na prvi pogled ili želiš da još jednom prođem pored tebe?

Zovi hitnu. Plašim se da ću se utopiti u tvojim divnim očima.

Treba mi nešto slađe od čokolade, opao mi je šećer. A da, trebaš mi ti.

Prijaviću te policiji, jer si sigurno povezana sa nekom terorističkom organizacijom. Ti si neviđena bomba!

Lopove, ukrala si mi srce.

Kakav je to zvuk? Ah, to mi je srce puklo od čežnje za tobom.

Kako se zoveš? Da nije Sunčica? Jer upravo si obasjala ovu prostoriju svojom lepotom.

Mislim da će mi večeras trebati veštačko disanje, jer si mi oduzela dah koliko si lepa.

I sunce je ljubomorno na tebe koliko si vrela.

Kažu da se od seksa umire, pa želeo bih da umrem sada ovde sa tobom.

Mislim da ne treba da čekaš moj poziv do sutra. Praktičnije je da prespavaš večeras kod mene.

Danas sam imao baš težak dan, ali čim se nasmeješ, zaboravim na sve probleme.

Ja sam najveći lopov i danas ću da ukradem najveću dragocenost ovde. Ukrašću tebe.

Mislim da te znam odnekuda, poznata si mi. A da, viđao sam te u svojim snovima.

Znaš li da stanuješ baš blizu mene? I bliže nego što možeš da zamisliš. U mom srcu.

Ćao, ja sam se tek doselio u ovaj grad. Možeš li da mi pokažeš gde ti stanuješ?

Toliko si lepa da sam upravo zaboravio sve što sam hteo da ti kažem.

S obzirom da sam dijabetičar, moraću da se udaljim od tebe, jer mnogo si slatka.

Znaš li da su moj jastuk i tvoja kosa iste boje? Odlično bi išli jedno uz drugo.

Ako je jedini način da budem sa tobom u snovima, onda ne želim nikada više da se probudim.

Želim ti sve najbolje za rođendan. Želim ti SEBE.

Želim da budem kiša i da padnem preko tebe.

A ti si tu! A ja mislio anđeli žive samo na nebu.

Koliko je sati sada na tvom telefonu? Mislim da je vreme za poljubac.

Sigurno te bole noge, jer si mi cele noći hodala po mislima.

Toliko si savršena da ne mogu da ti nađem manu. A da, sad vidim da ti fale krila, anđele.

Moram ići kod lekara, jer boli me srce zbog tebe.

Ova poruka ima zadatak samo da te nasmeje, jer ne postoji ništa lepše od tvog osmeha.

Šta god da nosiš lepo ti stoji, ali ipak najbolje bih ti stajao JA.

Ovde ste mogli da vidite neke od najboljih fora koje možete da iskoristite u razgovoru sa devojkom koja vam se sviđa. Neke od ovih fora možete iskoristiti već na samom početku upoznavanja, jer je najvažnije da tada ostavite dobar utisak, ali svakako većinu fora možete da koristite i kasnije tokom daljeg upoznavanja sa devojkom, pa i kasnije dok ste u vezi. Sigurni smo da ćete svoju devojku uz ove fore osvajati iz dana u dan sve više.

Naravno, nije dovoljno samo da kažete neku od ovih rečenica tek tako, već da vodite jedan zanimljiv razgovor, a da ove rečenice tek sponatno provučete kroz razgovor. Nema sumnje da će vaša simpatija biti zapanjena vašom duhovitošću i sigurno će želeti što više vremena da provodi sa vama.

Zapamtite da devojke ne vole tipove sa kojima im je dosadno. Zato se uvek potrudite da budete duhoviti i da nasmejete devojku koja vam se sviđa, a verujemo da će vam pomoći neke od fora koje smo vam predložili.

Kao što ste mogli da vidite, neke fore koje smo vam dali su malo smelije od drugih i ipak zahtevaju malo dublji odnos sa devojkom.

Neke fore, poput one ,,Kažu da se od seksa umire…“ ne možete baš reći devojci sa kojom idete na prvi sastanak.

Zato se trudite da budete odmereni i da za svaku priliku izaberete odgovarajuću foru, u zavisnosti od toga da li tek upoznajete neku devojku ili ste se već smuvali itd.

Još neki saveti za muvanje devojaka

Opšte je poznato da je najteže smuvati neku devojku koju već poznajete ili sa kojom ste u prijateljskim odnosima.

U tom slučaju morate da budete baš oprezni i spremni na bilo kakav ishod. Ako ste sa nekom devojkom u drugarskim odnosima, onda će biti prilično teško da se iz toga rodi nešto više.

Zato ako vam se neka devojka svidi i ako je tek upoznate, odmah počnite sa muvanjem i nemojte se predstavljati kao drug.

Kao što smo već rekli, veoma je teško izaći iz prijateljske zone, jer ako vas devojka jednom doživi kao prijatelja, teško da će ikada moći da vas posmatra drugačije.

Ako vam se neka devojka sviđa, ne treba ni da čekate dugo da je pozovete na piće. Zato nemojte da gubite vreme već organizujte sastanak, kako biste se bolje upoznali sa tom devojkom.

Na sastanku se trudite da budete duhoviti i pozitivni. Neka teme o kojima pričate budu vedre, tako da treba da izbegavate bilo kakve mračne teme i tužne priče, bar u početku upoznavanja.

Postavljajte devojci pitanja, ali umereno i diskretno, kako ne bi ispalo da je ispitujete kao detektiv, jer devojke to ne vole.

Trudite se da kroz priču saznate što više o devojci, kako biste znali kako da se postavite u tom odnosu.

Takođe, veoma je važno da pažljivo slušate devojku sa kojom ste se sastali, kako bi ona videla da ste zainteresovani za ono što ona priča.

Svako voli da ga sagovornik pažljivo sluša, jer na taj način se gradi neko poverenje i neki bliži odnos.

Da biste videli da li devojka odgovara na vaše muvanje, odnosno da li je zainteresovana, posmatrajte njen govor tela i poglede.

Devojke šalju signale, samo je bitno da umete da ih protumačite kako treba. Ako ste sigurni da se sviđate devojci sa kojom ste na dejtu, onda je vreme da preduzmete i prvi korak, odnosno da joj stavite do znanja da se i ona vama sviđa i da biste voleli da imate nešto više sa njom.

Ako ste dovoljno hrabri i sigurni u njene simpatije prema vama, možete je poljubiti već na prvom sastanku. Ako vam uzvrati poljubac, to je to. Uspeli ste da smuvate devojku.

Onda je pozovite na sledeći sastanak, ali nemojte dugo da čekate, jer je najbolje da se vidite dok je devojka još zagrejana za vas. Nekad se dešava da se devojke brzo ohlade, ako previše dugo čekate.

Zato pozovite devojku na sledeći sastanak, a u međuvremenu joj pošaljite koju poruku, kako bi ste je držali zainteresovanom.

Naravno, nemojte je previše smarati porukama, ali par poruka je sasvim u redu.

Verujemo da će vam naše ideje i fore pomoći da zavedete devojku koja vam se sviđa.

Ipak, morate imati na umu da nije moguće da osvojite baš svaku devojku koja vam se sviđa.

Svaka devojka ima neki svoj tip momka, tako da čak ni najbolje fore nekada ne mogu da pomognu da smuvate neku devojku.

To morate znati kako se ne biste eventualno razočarali ukoliko muvanje kod neke devojke baš i ne uspe.

Takođe, morate znati da ne vole sve devojke muškarce koji imaju ,,fore“.

Nekim devojkama je to jednostavno dosadno, pa ih takvi momci odbijaju. Ipak, ništa ne gubite da pokušate.

Dali smo vam dovoljno fora koje vam zaista mogu biti od velike pomoći, naročito ako sami niste vešti kod muvanja devojaka.

Pošto ste videli kako se muvaju devojke i pošto smo vam dali dovoljno ideja za muvanje, sada ćemo kratko reći i to koje fore mogu da upale kada devojke hoće da muvaju momke.

Fore za muvanje momaka

Pošto ste videli koje su to fore za osvajanje devojaka, kratko ćemo se osvrnuti i na to kako devojke mogu da osvoje momka koji im se sviđa.

Ponekad su momci toliko stidljivi da devojke jednostavno moraju da preduzmu prvi korak. Danas je sve češće to da su upravo devojke te koje muvaju momke i koje preduzimaju inicijativu.

U tom slučaju devojke uglavnom koriste svoj šarm i atraktivan izgled. One uglavnom privlače momke svojim izgledom i zavodljivošću, ali par dobrih fora svakako nije na odmet.

Ono što devojke često koriste da osvoje muška srca su neki slatki pokloni.

Na primer, slatkiši upakovani na neki originalan način, uz lepu posvetu su odličan način da pokažete simpatiji da vam je stalo do nje.

Takođe, devojke su sklonije pisanju ljubavnih pisama, koje svakako mogu raznežiti momka i privući njegovu pažnju.

Ono što takođe može doprineti zbližavanju sa momkom jeste da devojka umesi neke kolače, kiflice ili nešto drugo čime bi ga još više osvojila.

Većina momaka ,,pada“ na devojke koje se dobro snalaze u kuhinji i pored koje će uvek biti siti.

Osim toga, i devojke mogu da koriste neke od fora za muvanje koje smo već predložili momcima.

Tu i tamo dozvoljeno je i devojkama da provuku neku foru i da budu duhovite u raznim situacijama.

Nadamo se da vam se naš tekst o muvanju svideo i da ćete uspeti da smuvate devojku ili dečka koji vam se dopadaju.

Pored svih fora koje smo vam predložili, ipak je najbolje da budete prirodni i duhoviti. Budite ono što jeste i predstavite se u pravom svetlu.

Potrudite se da budete spontani i da radite onako kako vam dođe u tom momentu. Naravno, fore koje smo vam dali nisu na odmet i svakako ih možete iskoristiti.

Međutim, imajte na umu da same fore nisu dovoljne, ako niste dovoljno opušteni i ako ne odajete utisak samouverene osobe koja je sigurna u sebe.

To je ključ u muvanju i ono što najviše privlači osobe suprotnog pola, jer svako voli da pored sebe ima samouverenu i duhovitu osobu sa kojom će u svakom momentu biti lepo i zabavno.

Related Posts