Islamski sanovnik – značenje najčešćih snova

Šta znače simboli snova u islamskom tumačenju snova? Ovaj rečnik za islamsko tumačenje snova sadrži preko 6000 indeksiranih unosa.

Značenja i objašnjenja snova na našoj veb stranici, uključuju savete i savete za razumevanje zašto i kako sanjamo, a takođe vas detaljno informiše o značenju simbola u snu.

Islamsko tumačenje snova i rečnik snova, ključevi za uspešno tumačenje vaših snova. Obimni indeksi i dobro organizovan izgled ovog vrednog veb-sajta (dreamenciclopedia.net) čine ga korisnim veb-sajtom o vrstama snova i njihovom značenju.

Ovo je najsveobuhvatniji izveštaj o islamskom tumačenju snova koji ćete ikada pročitati.

Islamsko tumačenje snova, uključuje blagovremene savete i savete o razumevanju kako i zašto sanjate, ali i tragove koji će vam pomoći da se usredsredite na i razumete uobičajene simbole u ​​snovima.

Uputstvo za tumača snova

Trebalo bi da pokaže iskrenost i pokornost Allahu da ga uputi na ispravno tumačenje. Trebalo bi pažljivo da sluša san i razume sve njegove detalje.

Trebalo bi da se raspita o pozadini sanjara i da ima mudrost i sposobnost da napravi razliku između statusa i stanja ljudi kako bi u skladu s tim izmenio tumačenje.

On treba da se bavi samo snovima koji imaju prividnu vrednost kao radosne vesti, upozorenja ili smernice; i treba da izbegava da se bavi drugim snovima koji izgledaju kao mešavina. Trebalo bi da shvati ozbiljnost tumačenja snova, i da je ono na nivou davanja fetve u pitanjima religije.

Ne treba žuriti da tumači san pre nego što ima priliku da ga u potpunosti razume i razmisli o njegovim mogućnostima. Ne bi trebalo da se ustručava da prizna svoje ograničeno znanje i nesposobnost da protumači snove koji ga zbunjuju. On treba da iskoristi san kao priliku da posavetuje sanjara.

Trebalo bi da da tumačenje za koje veruje da je istinito, ne pokušavajući da da dobro tumačenje za loš san. On može uskratiti tumačenje štetnih snova. On treba da čuva tajne sanjara. On treba da potisne svaku uobraženost u vezi sa svojom veštinom – imajući na umu da je svako ispravno tumačenje samo uz Allahovo uputstvo i naklonost.

Kada se tumačenje snova ostvaruje?

Jutarnji snovi: Snovi koji se javljaju između 4-5 ujutru ostvaruju se između 3 dana i 2 meseca.

Dnevni san: Snovi koji se pojavljuju između 10 i 11 ujutro ostvaruju se za 15 do 30 dana.

Podnevni snovi: snovi koji se javljaju u 12 sati ili u ponoć ostvaruju se istog dana. Ovo se dešava za oko 3 dana nakon nekoliko minuta od sati koje smo naveli (npr. 12.03, 12.05).

Popodnevni snovi: Snovi koji vide između 3-4 sata popodne ostvaruju se za 1-2 dana.

Večernji snovi: snovi koji se pojavljuju na zalasku sunca često se ne ostvaruju ili spadaju u složenu klasu snova, tumačenja tih snova se ne prave.

Snovi koji se javljaju 6. dana u mesecu javljaju se za 1 ili 2 dana.

San viđen 9. dana u mesecu dešava se istog dana.

Snovi koji se javljaju 10. dana u mesecu javljaju se za 20 dana.

Snovi koji se jave 13. dana u mesecu ostvaruju se u roku od 9 dana.

Snovi koji se jave 14. dana u mesecu ostvaruju se u roku od 26 dana.

Snovi koji se javljaju 15. dana u mesecu ostvaruju se za 3 dana.

Snovi koji se javljaju 16. dana u mesecu ostvaruju se u roku od 2 dana.

Snovi 28., 29. i 30. u mesecu ostvaruju se istog dana.

U drugom izvoru:

Snovi prvog dana u mesecu su istiniti snovi.

Snovi 2. dana u mesecu su istiniti i efikasniji.

Snovi 3. dana takođe brzo pokazuju svoj efekat.

Snovi 4. i 5. dana stupaju na snagu nakon godinu dana.

San 6., 7., 8. i 9. dana ponovo će biti na snazi godinu dana kasnije.

San koji se vidi 10. dana u mesecu su lažni snovi i ne ostvaruje se.

Snovi 11. i 12. dana ostvaruju se godinu dana kasnije.

San 14. dana je srednji; to nije ni dobro ni loše.

Efekat sna 15. dana se brzo vidi.

San 16. i 17. dana se manifestuje nakon nekog vremena.

San 18. i 19. dana je veoma efikasan.

San 20. i 21. dana je lažni san i ne zove se.

San 22. dana brzo stupa na snagu.

San 23. i 24. dana je veoma loš i nema blagotvorno dejstvo.

San 25. i 26. dana je lažan san i ne treba ga nazvati.

San 27. i 28. dana je uzaludan san.

San 29. i 30. dan je istinit, lep i efektivno.

Tumačenje sna prema danu kada je viđen

Snovi prvog dana u mesecu često označavaju radosne vesti.

Snovi 2. dana u mesecu su znak jevanđelja koje će se dogoditi tri dana nakon sna.

Snovi viđeni 3. dana u mesecu nisu umorni i za ove snove se preporučuje dobročinstvo.

Snovi 4. dana u mesecu ukazuju na bogatstvo.

Snovi 5. dana u mesecu ukazuju na putovanje.

Snovi 8. u mesecu označavaju otkrivanje izgubljene stvari.

13.dana u mesecu njegovi snovi se ne tumače.

Snovi viđeni 15. dana u mesecu mogu se tumačiti kao dobre vesti.

U snovima 16. dana u mesecu to je znak primanja vesti o smrti od prijatelja ili bliskih prijatelja.

Kažu da snovi 19. u mesecu nisu dobri snovi.

Snovi koji se vide 22. dana u mesecu direktno se nazivaju radošću.

Snovi viđeni 23. dana u mesecu tumače se kao osećaj agonije i strah.

24.dana u mesecu, snovi mogu ukazivati na osudu ili ukor.

San viđen 27. dana u mesecu tumači se radošću koja nikada neće prestati.

Neophodno je izbegavati i pokajati snove 29. dana u mesecu

Rečeno je da će 30. dana u mesecu osoba videti svoju sreću, a da u snu ne vidi muškarca ili ženu.

Najčešći snovi i njihovo značenje

ŽIR

Sanjati žir i da ga pojedete znači da ćete se postepeno uzdići do bogatstva i časti. Ako ne jedeš, a jednog baciš na zemlju, brzo ćeš se obogatiti, a drugi će uživati u tvojoj imovini.

PRELJUBA

Sanjati da ste to počinili pokazuje velike svađe i rasprave; ali sanjati da ste se oduprli iskušenju, pokazuje pobede nad vašim neprijateljima.

BEBA

Ako beba u vašem snu plače, to može značiti loše zdravlje ili manja razočaranja za vas. Lepa, čista beba predskazuje divnu ljubavnu vezu ili sticanje mnogo novih prijatelja.

KUĆA

Snovi o kućama i domovima obično simbolizuju vaše emocionalno i psihičko ja ili centar, drugim rečima sebe.

PROTIVNICI

Sanjati da se susrećete sa protivnikom znači da ćete prevazići neku prepreku svojoj sreći – ako ste ljubavnik, pobedićete nekog moćnog rivala i biti srećni.

KRAĐA

Bilo bukvalna ili duhovna krađa, to je upozorenje.

MAGARAC

Sanjati da jašete na magarcu, koje podnosi vaše udarce, a što više udarate, to je njegov tempo sporiji, znači da ćete biti oženjeni vrlinom marljivom ženom, ali će je vaša strast upropastiti. Ako magarac popravi korak pod vašim udarcima i baci vas, ona će se pokazati nekontinentnom.

OLTAR

Sanjati da ste u oltaru i primite svetu tajnu je veoma nepovoljan znak, i označava mnoge teške i teške nevolje.

NEBO

Sanjati da vidite oblačno, a zatim jasno i spokojno, znači da će se jedan deo vašeg života pokazati nesrećnim, a drugi deo obrnuto.

PECANJE

Sanjati da pecate, označava labave želje kod muškarca; kao što je traženje mogućnosti da se prevari neka nevina žena.

LJUTNJA

Sanjati da ste u strasti i ljuti na bilo koga, znači da imate mnogo neprijatelja! ako ste zaljubljeni budite sigurni da vas neki suparnik kleveće prema vašoj dragoj. Ako sanjate da vidite drugog u strasti sa vama; povoljnije je, ako ste zaljubljeni, draga će vam se razboleti, a vi ćete doživeti neki teži gubitak.

ANĐELI

Sanjati da vidite anđele, siguran je znak da je neko u vašoj blizini — ako ih sanja žena sa detetom, dobro će se provesti, možda blizanci.

JABUKE

Sanjati da vidite jabuke, a one jedu slatke i zrele, siguran je znak blagostanja, posebno za device; ako treba da jedu kiselo, to znači mnogo tuge i nesreće.

ODEĆA

Sanjati da je vaša odeća prikladna i prilagođena godišnjem dobu znači prosperitet i sreću. Sanjati da ste obučeni u novu odeću, povoljan je znak i predstavlja čast i uspeh u vašim poduhvatima.

PRIVIĐENJE

Dakle, san da vidite duha, veoma je nesrećan: ako je lepog izgleda i obučen u belo, to pokazuje prevaru i iskušenje na greh; ako ste zaljubljeni, to je znak da niste voljeni zauzvrat, i da imate navike prijateljstva sa onim ko vam je najveći neprijatelj.

MEDVED

Medved u kavezu označava budući uspeh; medved koji pleše ukazuje na sreću u spekulacijama; borba ili ubijanje medveda sugeriše pobedu nad neprijateljskom opozicijom.

ZLATO

Može da simbolizuje bilo šta o čemu ste trenutno zabrinuti, a što veoma cenite. Ako gubite zlato u snu, to može izraziti vašu zabrinutost zbog propuštene prilike. Međutim, to može biti i vaš nesvesni um koji vas podseća da ne sudite o stvarima samo na osnovu izgleda.

ZUBI

Ako sanjate da imate lažne zube, to ukazuje na to da ćete imati neočekivanu pomoć u rešavanju problema. Sanjati o pokvarenim zubima pokazuje da ste nekome govorili laž ili da koristite svoje glatke reči da biste došli na svoj način, bez obzira na sve.

IZMET

Uprkos tome što se čini, izmet u snovima povezan je sa novcem i bogatstvom. Rukovanje njime ukazuje na želju za usavršavanjem i isticanjem. Čin nužde takođe simbolizuje eliminaciju svih otpadaka i viška, osim kada je to teško učiniti (zatvor).

RUKE

Sanjati da su vam ruke osušene i raspadnule znači da će osoba pasti u zdravlje ili bogatstvo; ako izgledaju punije i ojačaju, dočekaćete neočekivano blagostanje; ako su vam ruke slomljene izgubićete nekog dragog prijatelja udaljavanjem na veliku daljinu, ako vam desnu ruku odseku, izgubićete blisku mušku vezu, ako levu, žensku.

VLAST

Uvek je dobro da bogat čovek misli ili sanja da je na vlasti.

SLANINA

Sanjati slaninu označava smrt nekog prijatelja ili rođaka i da će neprijatelji nastojati da vam naprave nestašluk; u ljubavi, označava razočarenje i nezadovoljstvo.

ZMIJA

Ako žena sanja da je mrtva zmija ujede, to predskazuje da će patiti od zlobe lažnog prijatelja. Sanjati zmije je slutnja zla u raznim oblicima i fazama. Videti ih kako se izvijaju i padaju preko drugih, predskazuje borbu sa bogatstvom i kajanjem.

JEČAM – PERLA

Sanjati da jedete hleb od ječma obećava zdravlje i veliku udobnost sanjaču.

BROD

Sanjati da ste u čamcu na čistoj vodi, veoma je dobro i ukazuje na radost i prosperitet.

BIK

Ako sanjate da vas goni bik, čuvajte se nekog moćnog neprijatelja, posebno ako je sanjar žensko: krava je, ženka je neprijatelj.

KUPANJE

U snu se kupate, a voda izgleda bistra, sigurno ćete napredovati, sve će biti dobro s vama; ali ako tuga. voda je mutna, bićete skloni da se suočite sa stidom i tugom.

KREVET

Sanjati da ste u krevetu znači da će se on ili ona venčati krajem meseca.

HLEB

Ako sanjate da vidite veliku količinu hleba, to znači uspeh u životu. Sanjati da jedete dobar hleb znači mnogo prijatelja.

PČELE

Ako vas u snu bodu, to znači gubitak dobrog karaktera, a ako ste zaljubljeni, vaše drage.

LOPTA

Sanjati da igrate na balu znači da će vam se obratiti ljubavnik; izgledi će biti trenutno zadovoljstvo da će on sigurno postati vaš muž

SAHRANA

Sanjati sebe ili prijatelja sahranjenog predskazuje ozbiljan napad bolesti.

CRKVA

Da sanjate da ste u crkvi, i da su paroh i amvon u belom, i da on drži propoved po vašem ukusu, uskoro ćete se venčati. Ako je župnik u crnom, a skupština peva himnu, to označava tugu.

MAČKA

Ako muškarac sanja mačku, a on je miluje, a ona ga češe, njegova draga je zlobni termagant. Ako ženka sanja mačku koja se ponaša slično, može biti sigurna da ima rivala.

SAT

Ako sanjate da sat pada ili se pokvari, to ukazuje na opasnost, posebno za bolesne. Uvek je bolje sanjati o brojanju popodnevnih sati nego popodne.

SIR

Sanjati da jedete sir označava profit.

TORTA

Sanjati da pravite a kolač označava radost i blagostanje.

UGALJ

Sanjati ugalj koji gori, označava prosperitet, posebno u ljubavi; ugalj u svom prirodnom stanju ukazuje na nevolje i nezadovoljstvo; ugašeni ugalj, najavljuju pad sreće ili smrt nekog bliskog prijatelja.

PENJANJE

Ako sanjate da se penjete na drvo, i da steknete vrh, uzdići ćete se do prednosti, ili će vaša ljubav uspeti; ili ako sanjate da se penjete na veoma strmo brdo, predskazuje mnoge poteškoće u životu.

SVEĆA

Sanjati da sveća gori sjajno i jasno označava prijatno pismo od vaše drage; ali ako se plamen sveće ugasi, bićete razočarani.

KRUNE

Sanjati krune označava bogatstvo i čast.

KARTICE

Ako sanjate da igrate karte, to znači da ćete se uskoro zaljubiti. Ako imate mnogo dvorskih karata, ako ste slobodni, uskoro ćete biti oženjeni i srećni.

KUKURUZ

Sanjati da skupljate zreo kukuruz, obećava vam uspeh u vašem poduhvatu, ali ako je oštećen ili opleđen, bićete veliki gubitnik.

ŠARGAREPA

Sanjati ih označava prosperitet u životu; ako imate decu, svi će napredovati, ako ste zaljubljeni, vaše odelo će biti uspešno.

MLEKARA

Sanjati da ste u mlekari, skidate kajmak sa mleka i da vaš dragi jede kremu, označava da je on sklon luksuzu. Ali ako pije mleko, to je znak štedljivosti.

MRAK

Misliti o sebi u mraku, znak je nevolje i gubitka u trgovini; izaći iz tame, u iznenadnu svetlost, znak je uzdizanja do eminencije ili bekstva iz zatvora.

SMRT

Sanjati smrt označava sreću i dug život. Videti ga kako tone u zemlju je sigurna smrt. Oženjen da sanja o smrti, implicira gubitak ili drugu zajednicu.

PSI

Ako vam se maze i miluju, to je srećan znak: ako laju i režu na vas, onda zavisi od toga da neprijatelji potajno pokušavaju da unište vašu reputaciju; ako si zaljubljen pazi na svoju sadašnju dragu.

ĐAVO

Sanjati đavola označava mnoge nevolje. Ako se pojavi u vatri, zadesiće vas trenutne nesreće. Udovica koja sanja o đavolu, nakon što je sahranila lošeg muža, sigurno će imati drugog — pa udovice, čuvajte se.

PLES

Sanjati da plešete na balu ili zabava govori da ćete uskoro dobiti radosnu vest od dugo odsutnog prijatelja: mornaru, prijatno i uspešno putovanje, povećanje dece u braku; a onima koji se bave trgovinom, mnogo posla i srećni u braku.

DAVLJENJE

Sanjati da se davite ili vidite nekog drugog u takvom položaju, dobro je za sanjača i znači da će biti sačuvan kroz mnoge čudne poteškoće.

DUG

Sanjati da ste u dugovima i da vas jure sudski izvršitelji, ukazuje na to da ćete upasti u neke neočekivane poteškoće ili veliku opasnost.

SLON

Sanjati slona je veoma srećan san, on označava sticanje bogatstva i srećan brak.

ORAO

Ako u snu vidite orla ili jastreba kako sedi, a oni vam dozvoljavaju da ih milujete, bićete udati za vojnog čoveka, bilo oficira, narednika ili vojnika.

JESTI

Sanjati da vidite druge kako jedu je loš znak. Ali ako sanjate da se od vas traži da jedete i da jedete ono što vam se najviše sviđa, možda će uslediti neko olakšanje.

JAJA

Sanjati jaja je časno. šta god da se bavite onda će uspeti. Sanjati razbijena jaja, ako ste u braku, nećete imati dece. Ali ako sanjate da ih jedete, imaćete mnogo.

ZLI DUHOVI

Ako u snu vidite zle duhove, to je znak bolesti, ako vam se čini da ih vežbate, a oni nestanu, prevazići ćete svoje poteškoće.

ZEMLJOTRES

Ako sanjate zemljotres, to vas upozorava da budete oprezni i pažljivi. Ako vidite da se kuće ruše, vaši prijatelji će osetiti šok, poverenje javnosti je izgubljeno ili će ih zadesiti neka strašna nesreća.

MUVE

Sanjati muve ili druge štetočine označava neprijatelje svih vrsta. Sanjati da ih ubijate je veoma dobar znak.

LISICA

Sanjati lisicu je preteča mnogih poteškoća, čuvajte se nekih neprijatelja koji dizajniraju.

PASTI

U snu padaš u blato, i prekriven si prljavštinom, ako si sluga, izgubićeš svoj karakter kroz pljačku; ako vam prljavština uđe u oči, doživećete zatočenje, najverovatnije ćete biti zatvoreni; ako vidite oblake koji se brzo kreću, čuvajte se transporta. Trčati i pasti, pa ustati i ponovo trčati, znak je da imate parnični temperament koji će vas upropastiti. Ali sanjati da trčite bez prekida je znak ravnodušnosti i da ćete ostvariti svoj plan.

VATRA

Sanjati vatru označava sreću, zdravlje i brak i mnogo dece. Sanjati da vidite upaljena svetla koja se spuštaju, kao da se spuštaju sa neba, veoma je loš znak; sanjaru nagoveštava neku strašnu nesreću, kao što je vešanje, gubitak glave, izbijanje mozga, lomljenje noge ili druge čudne nezgode – za ljubavnika, takođe označava gubitak osećanja vaše drage. trgovcu loš uspeh u poslu. Sanjati da ste opečeni vatra, označava veliku opasnost i da će vas neprijatelji povrediti, do mornara, oluje i brodske olupine.

BLAGO

Sanjati da ste iznenada napravili blago, veoma je loš znak.

POLJA

Ako u snu prelazite tek pooranu njivu, obećava neku neočekivanu nesreću od osobe koja nema dece, ako su njive prekrivene kukuruzom, to znači da imate decu.

PRST

Ako posečeš prst i krv teče, dobićeš novac tamo gde se najmanje nadaš; ako ne vidite krv, imaćete svađu ili tužbu za novac koji ste ranije platili.

POKLON

Sanjati da vam je dato nešto je znak da će vam se nešto dobro dogoditi; takođe označava da će se između vas i vaše drage dogoditi brz brak.

GUSKA

Sanjati guske je preteča dobra, one označavaju uspeh i bogatstvo, takođe verne drage.

VRT

Ako se šetate u prelepom vrtu, uskoro ćete biti napredni u bogatstvu, ako budete sakupljali njegove plodove, bićete srećni u braku, i imaćete mnogo dece.

VEŠALA

Sanjati vešala je najsrećniji znak, pokazuje da će sanjar postati bogat i stići do velikih počasti.

GROB

Sanjati da vidite grob, predskazuje bolest i razočaranje, ako ste zaljubljeni, zavisi da ćete se oženiti svojom sadašnjom dragom.

DIVOVI

Sanjati da vidite divove zloslutno je dobro ako se bavite trgovinom, imaćete veliki rast posla.

MRŽNJA

Sanjati da vas mrze prijatelji ili neprijatelji je loš znak.

BRDA

Sanjati da putujete preko strmih brda znači da ćete naići na mnoge poteškoće. i pristupiti nekim teškim poduhvatima; ako se lako spustiš niz brdo, prebrodićeš sve svoje teškoće.

KUĆA

Sanjati da gradite kuću je veoma povoljan znak; ako se bavite trgovinom, to znači uspeh, u ljubavi, da je vaša draga raspoložena i verna, i da će vas usrećiti.

LOV

Sanjati da lovite lisicu i da je ona ubijena pokazuje mnogo nevolja kroz pretenzije lažnih prijatelja, ali da ćete ih otkriti i prevazići sve njihove mahinacije.

DECA

Sanjati o novorođenčadi ukazuje na nevolje, a u zdravlju, osim što ih vidite kako se igraju, možete očekivati da ćete dobiti veliko zadovoljstvo iz nekog udaljenog dela.

LED

Sanjati led je veoma povoljan znak; ljubavniku pokazuje da je vaša draga ljubazne naravi i verna; trgovcu označava uspeh i bogatstvo, zemljoradniku obilnu žetvu.

GVOŽĐE

Za nekoga da sanja da ga je povredio gvožđem, pokazuje da će dobiti štetu.

KLJUČEVI

Sanjati ključeve je povoljno za osobu koja se bavi trgovinom i za mornara – oni označavaju neki dar i da će se sanjač obogatiti.

NOŽ

Sanjati da dajete nož znači da ćete imati mnogo svađa; dati jednu za koju nameravate, pokazuje da će je izgubiti; ona će ti prekinuti poznanstvo.

PISMO

Ako u snu primite pismo, ono predstavlja zaveštanje ili poklone; ako pošaljete pismo, ubrzo ćete olakšati osobu koja je u nevolji.

MERDEVINE

Sanjati da se penjete uz merdevine, označava srećan brak sa predmetom vaših naklonosti i da ćete postati bogati i srećno nastaniti svoju decu.

ČISTO RUBLJE

Sanjati da ste obučeni u čisto rublje znači da ćete uskoro dobiti radosnu vest—ako je prljavo, onda siromaštvo, zatvor i razočarenje u ljubavi, uz gubitak nečeg vrednog

LAV

Sanjati da vidite lava znači da ćete se pojaviti pred svojim boljim, akumulirati bogatstvo i oženiti se ženom velikog duha.

MESO

Sanjati da kupujete meso znači da će prijatelji istupiti i biti vam od velike pomoći i da ćete prevazići teškoće i steći veliko bogatstvo

NOVAC

Sanjati da plaćate novac znači uspeh u vašim poslovima, rođenje deteta ili dobitak u parnici; ako dobijete, napredovaćete.

MAJKA

Sanjati da vidite svoju majku je izvesna paognostika da će vam se desiti neka prijatna avantura i koju ćete čuti od prijatelja iz daljine.

MESEC

Sanjati mesec je veoma povoljan znak, označava iznenadnu i neočekivanu radost, veliki uspeh u ljubavi i da je sanjar nežno voljen. Sanjati da vidite mlad mesec je dobro za trgovce, farmere i ljubavnike; to je preteča uspeha i sreće. Zgodnim ženama je dobar znak da vide pun mesec, ali ne i ružnim.

MAJMUN

Sanjati majmune je zlokobno zlo, oni najavljuju prevaru u ljubavi, nevernost u bračnoj državi, neposlušnu decu, zlonamerne neprijatelje i napad lopova.

GOLOĆA

Sanjati golotinju označava skandal karaktera, sanjati da vidite golu ženu je sreća; to znači da vas očekuju neke neočekivane počasti.

VOĆNJAK

Sanjati da ste u voćnjaku znači da ćete se obogatiti nasleđem dobrog nasleđa – da ćete se udati mnogo u svoju korist.

HRAST

Sanjati da vidite veličanstveni hrast znak je dugog životnog bogatstva i velike dobiti.

PAPIR

Sanjati da pišete na papiru znači da će protiv vas biti podignuta optužba.

SLIKE

Sanjati da gledate bilo koju prelepu sliku znači da ćete biti zavedeni lažnim pojavljivanjem u neku veoma neprijatnu situaciju; ako ste mrski, budite sigurni da vas vaš partner obmanjuje i više voli drugog; i da je osoba koja je otuđila njene naklonosti vaš najintimniji prijatelj.

JAMA

Sanjati da padate u duboku jamu pokazuje da vas sprema neka veoma teška nesreća — da je vaša draga lažna i da više voli drugu — u odnosu na mornara, to predskazuje neku tužnu katastrofu u sledećoj luci u kojoj dodirnete.

IGRANJA

Sanjati da vidite komediju ili farsu ukazuje na toliki božanstveni nedostatak u poslu; sanjati da glumiš u predstavi, retko ukazuje na mnogo dobrog.

TORBA

Sanjati da gubite torbicu znači dobro, ako je puna; ali loše. ako je prazan. Sanjati da ste pronašli torbicu je veoma povoljan znak.

SVAĐANJE

Sanjati da se svađate znači da će vas stići neke neočekivane vesti. i da će se tvoja draga udati za drugog.

KIŠA

Sanjati da ste pod kišom, znači veliki uspeh u vašim poduhvatima, posebno je naklonjen ljubavnicima, označava ekonomičnost, naklonost i sladak temperament.

REKA

Sanjati da vidite čistu rečnu vodu ukazuje na dobro, ali sanjati da plivate u moru označava veliku opasnost i opasnost.

PACOV

Sanjati pacove znak je mnogih neprijatelja i da ste izloženi mnogim opasnostima od lažnih prijatelja.

ČITANJE

Sanjati da čitate naučne knjige pokazuje približavanje mudrosti.

OVCE

Ako u snu vidite stado ovaca koje se hrane, to znači uspeh u životu.

SNEG

Sanjati da vidite zemlju prekrivenu snegom, povoljan je san; mladiću; pokazuje da će oženiti devicu i imati decu.

CIPELE

Sanjati da imate novi par označava trijumf nad neprijateljima

PLIVANJE

Sanjati da plivate sa glavom pod vodom pokazuje da ćete doživeti veliku nevolju i čuti veoma neprijatne vesti od osobe koju ste smatrali dragom. Sanjati da plivate sa glavom iznad vode znači veliki uspeh u vašim poduhvatima, bilo da su to ljubav, uzgoj mora.

ZUBI

Sanjati da gubite zube označava gubitak nekog prijatelja smrću; i da te nevolje i nedaće spremaju.

KONOBA

Sanjati da ste u kafani, na gozbi sa prijateljima, označava radost i udobnost

LOPOVI

Sanjati da padate u ruke lopova, pokazuje gubitak i nevolje.

GROM

Sanja o grmljavini označava nevolju bogatih; ali ubogom pokoj.

DRVEĆA

Ako u snu sečete drveće, to predočava teške gubitke u poslu; penjati se na njih, označava napredak u dostojanstvu.

SIRĆE

Sanjati da pijete sirće ukazuje na bolest.

HODANJE

Sanjati da hodate po prljavom blatnjavom mestu, najavljuje bolest i muku; ljubavniku označava da je njegova draga loša i neverna; trgovcu predočava nepoštene sluge i gubitak dobara vatrom.

PŠENICA

Sanjati da vidite ili hodate u polju pšenice, označava veliko blagostanje i bogatstvo – u ljubavi, ispunjenje vaših najsloženijih želja, i predviđa mnogo sreće, sa finom decom kada se venčate.

VUK

Sanjati vuka označava pohlepnu, okrutnu i despotsku osobu; ako sanjate da pobeđujete vuka, pobedićete neprijatelja koji je dizajnirao, koji je dugo pokušavao da vas ulovi — sanjati da vas je jedan ugrizao znači da ćete dobiti neku povredu od lažnog prijatelja.

DRVO

Sanjati da sečete ili cepate drva, to pokazuje da ćete biti srećni u svojoj porodici i postati bogati i ugledni u životu.

VENČANJA

Za čoveka dok je bolestan, sanjati o venčanju služavke, označava smrt; ako za deformisanu ženu, to označava nezadovoljstvo; lepoj osobi mnogo radosti.

VINO

Sanjati da pijete vino sa odsutnim prijateljem označava brzi sastanak; ali da ga pijete sami, znači da ćete postati veliki pijanica; i ako to uradiš, možete zavisiti od toga, to će brzo dokazati vašu propast.

RAT

Sanjati rat označava nevolje i opasnost za sve.

VODA

Sanjati da pijete vodu označava velike nevolje i nedaće u trgovini, gubitak posla i hapšenje.

OSA

Ako ste u snu uboli ose, to znači uznemirenost i nevolje zavidnih osoba.

VODA – MLIN

Sanjati da ste na jednom je povoljan znak.

VUNA

Sanjati da kupujete ili prodajete vunu, označava prosperitet i veliko bogatstvo, putem industrije i trgovine; za ljubavnika je to povoljan znak; Time se pokazuje da je vaša draga ljubazna, veoma postojana i duboko zaljubljena u vas.

Related Posts