50 Zanimljivih pitanja za dečka, momka

Zaljubljivanje je zabavno…i zastrašujuće. Da, sasvim je normalno ako vas razgovor sa simpatijom čini super nervoznim, ili ako jednostavno izgubite reči kada “pokušavate” da ih bolje upoznate.

Ali, ne brini, zato sam mi napravili ovu listu od 50 zanimljivih pitanja koja treba da postaviš svojoj simpatiji, a sve prema mišljenju stručnjaka za ljubav i intimnost. Nema na čemu!

Osim toga, ova simpatična pitanja mogu pokazati da li je ova osoba prava za vas.

Kada postavljate pitanja, otkrivate stvari o svojim vrednostima, moralu, životnom stilu, dugoročnim ciljevima, kratkoročnim ciljevima i još mnogo toga.

Ovo su sve informacije koje pokazuju da li je ova osoba vredna simpatije za vas.

U redu, sada kada tačno znate zašto je upoznavanje simpatije izuzetno važno, vreme je da uđete u suštinu.

Nastavite da čitate 50 pitanja koja ćete postaviti svojoj simpatiji, sve prema profesionalcima.

50 Zanimljivih pitanja za dečka

Čime se baviš?

Dakle, da, poznavanje posla vašeg potencijalnog partnera je veoma važno. Iako bi to moglo zvučati kao “osnovno” pitanje, to je definitivno veliki deo onoga ko je vaša simpatija kao osoba.

Ako niste ljubitelj njihovog posla, oni možda nisu za vas.

Koja je tvoja strast?

Nije svačiji posao njegova životna strast. Ovo pitanje vam pomaže da saznate detalje o tome kako bi oni zapravo želeli da provode svoje vreme.

Pitati o njihovim najdubljim željama pomoći će vam da formirate realnije očekivanje o tome ko je vaša simpatija u stvarnom životu. Što je, prilično važno.

Koji je tvoj posao iz snova?

Sada kada znate njihov posao i njihovu strast, morate ga pratiti i pitati šta je njihova karijera iz snova. Opet, važno je ići dublje u negovanje intimnosti.

Koji su tvoji hobiji?

Ako ste zaljubljeni, to znači da maštate o tome ko je ta osoba zaista. Pitati ih o njihovim hobijima pomaže vam da se odmaknete od te fantazije i umesto toga dajete osećaj njihovog pravog ja.

Šta voliš da radiš iz zabave?

Ako ćete se češće družiti sa njima, želećete da znate šta će voleti da rade iz zabave, zar ne? Možete da uporedite aktivnosti u slobodno vreme, što će vam dati do znanja da li ste zaista kompatibilni u stvarnom svetu.

Kako izgleda tvoj idealan vikend?

Ovo pitanje je jednostavno. U idealnom slučaju, provodite vikende odmarajući se sa svojom simpatijom. Da li imate iste preferencije kada su u pitanju slobodni dani? Opet, to je provera kompatibilnosti!

Gde živiš i zašto?

Da, ovo se tehnički još uvek računa kao razgovor, ali jednostavno morate da upoznate osnove pre nego što zaronite u bilo šta dublje! Osim toga, pomaže da saznate zašto su izabrali svoj komšiluk, šta im se sviđa ili ne sviđa u njemu, itd.

Da li živiš sam?

Ovo je na neki način opterećeno pitanje, ali opet, važno je. To će otkriti da li ima cimere, da li može da priušti da živi sam, da li ima decu i još mnogo toga.

Da li voliš da kuvaš za sebe i druge?

Da, ovo može izgledati kao pitanje na površinskom nivou, ali otvara razgovor da ide dublje. Ako vole da kuvaju, kako su naučili? Da li ih je učio član porodice? Koje je njihovo omiljeno jelo? Praćenja su beskrajna.

Koji je vaš omiljeni restoran i zašto?

Pitati o favoritima je prilika da nečija ličnost zablista, kaže Čaves. Osim toga, ovaj vam daje izgovor da planirate budući sastanak.

Kada bi se polarni medved i velika bela ajkula borili u svemiru, ko bi pobedio?

Iz šale, možete postaviti ovakvo pitanje, ako bi se polarni medved i velika bela ajkula morali boriti u svemiru, ko bi pobedio. To je glupo pitanje, ali u isto vreme, to je prilika da neko pokaže kreativno i analitičko razmišljanje.

Da li ikada učestvujete u nekom društvenom radu?

Ovo pitanje pokazuje da vam je stalo do toga kako oni provode svoje vreme i kako vraćaju dobro drugima.

Da možete da živite bilo gde u svetu, gde bi to bilo?

Mislim da je zaista važno utvrditi šta ukazuje na kompatibilnost za vas. Ako to znači da moraju da žele da ostanu u vašem omiljenom gradu, želećete da znate gde bi želeli da završe. Nismo na istoj stranici? Pa, to bi na kraju mogao biti problem.

Koja je vaša idealna mera između posla i privatnog života?

Zabavljanje sa radoholičarkom možda nije za vas ako jedva čekate da stigne pet sati. Osim toga, korisno je saznati više o njihovim prioritetima.

Koji je tvoj omiljeni animirani film i zašto?

Da li ovo izgleda čudno? Pa, ne bi trebalo. Ako imate decu, možda bi bilo logično da pitate nekoga koji je njihov omiljeni animirani film jer to može da vam pomogne da saznate da li imaju decu u blizini ili imaju dečji duh.

Koji je tvoj omiljeni film svih vremena i zašto?

Opet, ovo je jednostavno pitanje, ali vodi do toliko boljeg upoznavanja. Da li se radi o važnoj temi? Da li se to odnosi na njih? Da li je smešno? Svi odgovori na ova pitanja pomažu vam da shvatite ko je ta osoba zaista van vaše fantazije.

Koja je tvoja omiljena TV emisija i zašto?

Ako delite istu omiljenu emisiju, možda vam to daje priliku da gledate zajedno. Ili, ako znate da nikada nećete moći da preživite devet sezona serije “Kako sam upoznao vašu majku”, možda se vas dvoje ne slažete. (Izvinjavam se ljubiteljima ove serije).

Šta smatrate svojim najvećim uspehom?

Volim pitanja koja postavljaju pitanja o emocionalnim iskustvima ljudi. To bi moglo biti nešto na šta ste ponosni u svom životu, kao što je jedan od vaših najvećih uspeha. Bonus? Ovo pitanje im daje priliku da se malo pohvale, što znači da možete biti impresionirani njihovim “veštinama”, kakve god one bile.

Da li glasate na izborima?

Ako vam je politika važna (što bi, iskreno, trebalo da bude!), onda je vreme da sklonite ovo veliko pitanje sa puta. To će pokazati da li vi delite vrednosti, od kojih bi neke kasnije mogle da budu predmet spora.

Kakav je tvoj odnos sa roditeljima?

Pronađite način da osigurate da to ne izgleda kao ispitivanje dok i dalje postavljate teška pitanja Ako želite da znate kakav je njihov odnos sa roditeljima, ne škodi da pitate na nežan način.

Da li ste trenutno u dugovima?

Ovo može biti nekako nezgodno, ali to je definitivno fer igra ako se tok razgovora čini ispravnim. Morate znati u šta se upuštate jer mnogi parovi na kraju dele svoje finansije.

Koja je najneverovatnija stvar koju ste ikada jeli?

Gurmani, ujedinite se. Ovo pitanje im otvara sto da podele još jedno sećanje, jer bi ovo moglo da bude nešto što je napravila njihova porodica, u cool restoranu, sa prijateljima i još mnogo toga.

Koji je najdekadentniji obrok koji ste ikada jeli?

Još uspomena! Možda ih je šef počastio otmjenom večerom, ili je njihova porodica izlazila za posebne prilike. Bez obzira na to, to će im dati priliku da vam ispričaju priču, što pomaže da saznate više o tome ko su.

Koji je najskuplji poklon koji ste sebi kupili?

Možete da pričate i o životnim zadovoljstvima šopinga. To uključuje sve poklone, hranu, odmore i još mnogo toga što želite da naučite o ovoj osobi.

Koje je najbolje putovanje na kojem si ikada bio?

Volim da pitam o sećanjima na zaljubljenosti ili na nove veze. Sećanje izaziva pozitivne emocije, način da se vidi da se nečija ličnost malo više vidi. Saznajte više o njihovom super zabavnom putovanju rancem širom Evrope ili njihovom opuštajućem odmoru na dalekom ​​ostrvu uz ovo jednostavno pitanje.

Koji je vaš najsramniji trenutak?

Osim ako im nije neprijatno da vam kažu, ova vrsta pitanja ukazuje na mnogo toga o tome kako se nose sa svojim osećanjima straha, srama i sramote. Svi imaju ove neprijatne trenutke, tako da nema potrebe da se bilo ko od vas oseća loše zbog deljenja takvih stvari.

Koje igračke volite da koristite u spavaćoj sobi?

Ako ste spremni za to, uvek postoji prostor da postanete malo opušteniji sa svojim pitanjima. Da li ste osoba koja hoda po divljini? Pomenuti seks bi bila odlična ideja da začinite stvari i učinite sastanak nezaboravnim.

Koja je tvoja najveća seksualna fantazija?

Saznajte više o njihovim željama sa ovim čudnim upitom, ako osećate da je veza na tom nivou. Saznaćete više o tome kako se ponašaju u spavaćoj sobi i da li ste seksualno kompatibilni.

Da li imate seksualne sklonosti?

Vi možete da razmenjujete iskustva i da, to je veliki bonus ako volite iste stvari. Možda možete da ih isprobate kasnije večeras? *namiguje*

Koja je tvoja seksualna orijentacija?

Samo da znate, vaš pol možda nije jedini kojeg oni vole. Saznajte više o njihovoj seksualnosti da biste saznali više o njima. Pitajte nekoga o njihovim fantazijama.

Postoji li nešto što ne biste radili u krevetu?

Takođe je dobro postaviti neke granice. Ako postoji nešto što je potpuno van granica za vašu simpatiju, verovatno je najbolje da to znate pre nego što se fizički spojite.

Koliko često ste pod stresom?

Vidite, svet može biti mesto koje izaziva anksioznost. To znači da ćete želeti da znate kako vaša simpatija podnosi uspone i padove svog života. Ako se svaki od vaših mehanizama suočavanja svodi na sukobe, vaša kompatibilnost može biti nepostojeća.

Ko je bila tvoja prva ljubav?

Opet sećanja! Ako su voljni da pričaju o tome, neka otvore karte o svojoj prošloj ljubavi, šta ih je učinilo posebnim, zbog čega nisu uspeli i još mnogo toga. Uz to, ako su voljni da dele, samo budite spremni da uradite isto!

Kada je bio tvoj prvi poljubac?

Naravno, ovo je malo “slatko” u zavisnosti od toga šta ste već izneli, ali to može biti prilika da međusobno podelite zabavna ili sramotna sećanja iz mladosti koja će vas samo zbližiti.

Kakav je bio tvoj prvi put u seksu?

Ovo pitanje neće biti samo prilika da podelite potencijalno neprijatno sećanje, već će vam takođe pokazati kako vaša simpatija definiše ‘seks’ sam po sebi.

Šta tražite od partnera?

Da, zaljubio si se u njih, ali sada je vreme da se spustiš. Da li ste zapravo ono što “oni” traže u značajnoj drugoj osobi? Ako nemate vibru na ovom nivou, možda će vam u početku biti teško čuti. Ali bolje je da se ovo ukloni ranije nego kasnije, tbh.

Šta cenite u vezi?

Mislim da je dobro pitanje za zaljubljene šta oni cene u vezi. Možete da znate gde se nalaze u pogledu njihovih vrednosti i šta je za njih važno u njihovom ljubavnom životu. Nadamo se da se i vaše vrednosti poklapaju.

Da li trenutno tražite nešto ozbiljno ili ležerno?

Želite da znate da li ova osoba traži jednostavno prijateljstvo ili stvarnu vezu. Na taj način možete imati realna očekivanja znajući da su posvećeni ili da se bave nečim ležernijim.

Koja je tvoja omiljena uspomena iz detinjstva?

Evo prilike da saznate o mlađoj verziji svoje simpatije. Nadamo se da njihovo sećanje otkriva malo o tome kako su postali osoba kakva jesu danas.

Imate li braće i sestara?

Imati braću i sestre igra glavnu ulogu u osobi koju postajete. Korisno je znati da li su bliski sa svojom braćom i sestrama, kakav je bio njihov odnos tokom odrastanja, da li se često druže itd.

Kakav je vaš odnos sa vašom proširenom porodicom?

Ako počnete da izlazite, možda ćete biti spremni za sve vrste okupljanja sa njihovom ogromnom proširenom porodicom. Ili, možda imaju ne tako blizak porodični život. Kakva god da je njihova porodica, trebalo bi da znate u šta se upuštate.

Da li imate neke lične prekretnice?

LJudi vole da govore o svojim prekretnicama, posebno ako su povezani sa pozitivnim sećanjem. To je takođe način da vidite kako se nečija ličnost malo više ističe možete saznati više o njihovim standardima za dostignuća.

Gde se nadate da ćete biti u narednih nekoliko godina?

Ne, ovo nije intervju za posao. (I definitivno ne želite da to tako ispadne!) Ali važno je razumeti gde se vaša simpatija vidi kako će se smiriti u budućnosti. (I ako ima mesta za vas u njihovim planovima.)

Ko je tvoja inspiracija?

Ovo može izgledati malo površinski, ali saznanje ko ih inspiriše pomaže vam da razumete na koga teže da budu. Ako se radi o nekome za koga mislite da je malo nezgodan, to bi mogao biti crveni karton.

​​Da li ste na bilo koji način religiozni ili duhovni?

Ako vam je religija važna, ovo pitanje bi moglo biti bitno za vas oboje. Ako ne, bolje ćete razumeti gde se nalazite i videti da li je to u skladu sa vašim uverenjima.

Šta mislite šta je svrha vašeg života?

Ovo je duboko pitanje, ali opet, važno je da budemo na istoj strani u pogledu vrednosti. Vaša svrha za postojanje i život treba da budu usklađeni, jer to utiče na mnoge vaše odluke tokom vašeg života.

Kako se završila vaša poslednja veza?

Možda im je ovakvo pitanje bolna tema. Ali ako razgovor teče u pravcu, moglo bi se osećati u redu da samo skočite i pitate. Da li su ostavljeni? Da li se plaše obaveza? Možda su super fokusirani na njihov posao? Na kraju ćete saznati, pa ih možete pitati odmah na početku.

Kakav je bio tvoj prvi utisak o meni?

Da li je razgovor bio veoma fokusiran na “njih”? Ako jeste, pokušajte da procenite njihovo interesovanje da pričaju o vama. Pitajte šta su mislili o vama na početku i da li ste drugačiji nego što su mislili da ste možda u stvarnom životu.

Da li se nešto pitaš o meni?

Sada je vreme da ubacite loptu u njihov teren. Ako ste vi vodili razgovor sa svojim pitanjima, dajte im priliku da pitaju sve i svašta o “vama”. To je pošteno!

Zaključak

Nadamo se da će vam ova lista pitanja pomoći da bolje upoznate svoju simpatiju. Ako su neka od ovih pitanja izvan vase zone komfora, onda ih svakako preskočite, i iskoristite ona sa kojima se osećate dobro. Puno sreće na budućem sastanku!

 

Related Posts