Sanovnik krava – šta znači sanjati kravu?

Snovi o domaćim životinjama su dosta česti, naročito ako živite na selu i ako ste njima stalno okruženi.

U tom slučaju su ovakvi snovi sasvim normalni jer samo odražavaju neka vaša svakodnevna dešavanja i iskustva sa domaćim životinjama.

Međutim, nekada se može desiti da bez ikakvog povoda sanjate mačku, psa, svinju, kravu, ovcu ili neku drugu domaću životinju.

Možda niste znali, ali ovi snovi su veoma zanimljivi za tumačenje i svakako vredi posvetiti im pažnju. Ako ste ljubitelj domaćih životinja, onda će vam ova tematika biti naročito zanimljiva.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti snove o kravi. Interesantno je da ovakvi snovi mogu da se tumače na više različitih načina i da mogu ostaviti poseban utisak na onoga koji sanja.

Ako ste nekada u snu videli kravu, onda svakako pročitajte ovaj tekst, jer mi ćemo vam pomoći da bolje razumete šta vam taj san poručuje i na koje stvari bi trebalo da obratite pažnju u narednom periodu.

Simbolika krave u snovima

Snovi o kravi su dosta česti i mogu se tumačiti na mnogo različitih načina.

U najvećem broju slučajeva ovi snovi imaju pozitivnu simboliku i najavljuju niz dobrih dešavanja koja očekuju onoga koji sanja. To mogu biti uspeh na poslu, dobitak na lutriji, sreća u ljubavi itd.

Ipak, postoje određene okolnosti u kojima krava može da simboliše i nešto loše. Najbolje bi bilo da vidite kakvi sve snovi o kravama postoje i kako se oni tumače.

Različiti snovi o kravi – značenje i simbolika

Snovi o tome kako gledate kravu. Ako ste u snu videli sebe kako gledate neku kravu, to je dobar znak. Ovaj san najverovatnije ima veze sa vašim poslovnim životom i najavljuje uspeh koji vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Vi ste sebi postavili brojne ciljeve i ulažete veliki trud kako biste ih ostvarili. San o tome kako gledate kravu može upravo da vam donese dobre vesti, odnosno da vam najavi veliki uspeh koji vas očekuje na poslu.

Ako se desi da mlađa osoba ima ovakav san, onda tu osobu očekuje veliki uspeh u školi u budućem periodu. Sve u svemu, simbolika ovakvog sna je uvek pozitivna i govori o uspehu koji očekuje onoga koji sanja.

Snovi o pitomoj kravi. Ukoliko ste sanjali pitomu kravu, taj san opisuje vaš odnos prema nekome, odnosno vaš potčinjeni položaj u odnosu na neku drugu osobu.

Razmislite koja bi to osoba mogla da bude, jer u pitanju je neko ko za vas predstavlja autoritet i koga morate da poštujete, iako o toj osobi verovatno nemate lepo mišljenje.

San o pitomoj kravi ukazuje na to da se trudite da pokažete ljubaznost prema toj osobi kako ne biste izgubili posao ili nešto drugo što vam je takođe važno u životu.

Imajući to u vidu, možemo reći da ovaj san na neki način govori i to da vi zavisite od neke druge osobe u stvarnom životu i da morate da trpite mnoge stvari.

Snovi o kravi koja se otelila. Ako ste sanjali kravu da se teli, ne morate da brinete. Simbolika ovog sna je pozitivna i opet je vezana za vašu poslovnu situaciju.

Konačno ćete uspeti da postignete svoje ciljeve i da uživate u svemu što ste stekli. Moguće je da će vaš nadređeni umeti da ceni vaš rad i trud, tako da možete vrlo lako biti unapređeni na poslu.

Snovi o kravi i teletu. Ako ste u snu jasno videli i tele pored krave, onda taj san ima veze sa vašom željom da postanete roditelj. Moguće je da ste ušli u godine kada počinjete ozbiljno da razmišljate o tome i kada se osećate spremnim za potomstvo.

Međutim, ako ste sanjali ovaj san, a već imate decu, taj san samo reflektuje vaš osećaj zadovoljstva i sreće što ste uspeli da stvorite svoju sopstvenu porodicu. U budućem periodu će mir i harmonija pratiti vas i vaše ukućane, tako da ne morate da brinete.

Snovi o kravi i mlekarici. Ukoliko ste u snu videli kravu i mlekaricu pored nje, taj san govori o odbojnosti i osećaju gađenja prema nekome.

Moguće je da nećete biti simpatični nekome ko se vama sviđa. Vaša simpatija će vas odbiti i vi ćete biti jako razočarani kada je ljubav u pitanju. Zato je najbolje da ne navaljujete dalje, jer bi se situacija samo još više pogoršala.

Snovi o kravi koja pase. Narodni sanovnik kaže da je san o kravi koja pase simbol velikog uspeha koji vas očekuje u budućnosti.

Ako ste imali ovakav san, to znači da je sada idealno vreme da započnete nove projekte i da iskoristite svoju šansu. Nemojte propustite prilike koje vam se nude, jer uspeh vam je zagarantovan, kako na poslu, tako i na ostalim poljima.

Snovi o kravi i biku. Ukoliko ste imali ovaj neobičan san, odnosno ako ste sanjali kravu i bika, to je dobar znak i tiče se potomstva.

Moguće je da ćete u narednom periodu saznati da ćete dobiti bebu ili će neka vama bliska osoba imati tu sreću da postane roditelj. Sve u svemu, u budućem periodu vas očekuje neka prinova i imate razloga da se radujete tome što dolazi.

Snovi o tome kako kupujete kravu. Ukoliko ste sanjali da kupujete kravu, taj san bi mogao da vam prenese veoma važnu poruku.

Naime, ovaj san ukazuje na to da trenutno nije povoljan period za neke veće kupovine u vašem životu. Osim toga, jako je loš period za dizanje bilo kakvih kredita, jer biste mogli zapasti u velike dugove i finansijsku krizu.

Snovi o tome kako hranite kravu. San u kojem ste hranili kravu odnosi se na velike promene koje će se desiti u vašem životu u bliskoj budućnosti.

Moguće je da će se nešto značajno dogoditi na poslovnom planu, ali pripremite se i za velike promene kada je u pitanju vaš privatan život.

Snovi o kravi koja jede travu. San u kojem je krava jela travu ima pozitivno značenje i najavljuje dobru sreću koja vas očekuje u budućnosti.

Vaša finansijska situacija će se znatno popraviti i bićete zadovoljni svojim napretkom na svim životnim poljima.

Snovi o tome kako muzete kravu. San o tome kako muzete kravu ima dobru simboliku i ukazuje na to da će vaše zdravlje u budućem periodu biti veoma dobro.

Ako imate eventualne zdravstvene tegobe, one će nestati uskoro i vi ćete se osećati sjajno. San o tome kako ste muzli kravu ne simboliše samo vaše odlično zdravlje, nego i plodnost.

U skladu sa tim, možemo reći da ćete se u bliskoj budućnosti najverovatnije odlučiti na potomstvo i da ćete uživati u ulozi roditelja. To se naročito odnosi na sve one osobe koje već dugo pokušavaju da zatrudne, a imaju ovakav san.

Ukoliko i vi već godinama pokušavate da ostanete u drugom stanju, ali bezuspešno, ovaj san vam poručuje da je upravo sada momenat za to.

Snovi o tome kako vodite kravu. Ako ste u snu videli kako vodite kravu sa sobom, simbolika tog sna opet ima veze sa uspehom koji vas očekuje, pre svega na poslovnom planu.

Snovi o tome kako gonite kravu. Ukoliko ste u snu videli sebe kako gonite neku kravu, taj san ima poprilično lošu simboliku.

Prema većini tumačenja, ovaj san ukazuje na to da nećete uspeti da uradite nešto što ste započeli i da ćete se zbog toga osećati jako loše. Moguće je i da neka osoba u vašoj okolini ima negativan uticaj na vas, pa vam savetujemo da se klonite te osobe.

Osim toga, san u kojem ste gonili kravu, može da bude i upozorenje da više vodite računa o svom fizičkom stanju, jer su moguće određene povrede ako ne budete dovoljno oprezni.

Snovi o tome kako bežite od krave. Ukoliko ste sanjali kako bežite od krave koja vas juri, taj san simboliše neki vaš strah koji vas muči i ne da vam mira u stvarnom životu.

Takođe, ovakav san može da znači i da oko vas ima dosta lažnih prijatelja koji vas vrlo lako mogu izdati. Ako ste sanjali kako bežite od krave, onda je moguće da će vam neka osoba kojoj verujete nauditi, te je zato najbolje da se što pre distancirate od te osobe i da na neki način pobegnete od nje.

Ipak, ovo nije jedino tumačenje sna u kojem bežite od krave. Prema drugom tumačenju, ovaj san ima veze sa neočekivanim novčanim dobitkom u periodu koji dolazi.

Naime, moguće je da ćete naslediti nešto čemu se niste nadali, te ćete tako popraviti svoju materijalnu situaciju. Naročito ako ste u poslednje vreme imali finansijskih poteškoća, ovaj san vam donosi dobru vest i možete se nadati nasledstvu ili nekom drugom vidu materijalne dobiti u budućem periodu.

Snovi o kravi koja trči. Ako ste u snu videli kravu da trči, to je onda dobar znak i ukazuje na uspeh koji vas uskoro očekuje u svim sferama vašeg života.

San o kravi koja napada. Ako ste sanjali kravu koja vas je napala, onda je to znak da ste vi dosta impulsivna osoba, a u nekim situacijama umete da budete čak i agresivni.

Moguće je da imate tešku narav i da lako planete. Upravo zato bi ovakav san trebalo da vas motiviše da se suzdržite od nepotrebnih konflikata u budućnosti.

Snovi o tome da vas je krava ugrizla. Ako ste sanjali da vas je krava ugrizla, taj san ima pomalo neobičnu simboliku i tiče se vašeg intimnog života.

Konkretnije rečeno, ovaj san govori o nekom seksualnom odnosu iz vaše prošlosti, koji je za vas predstavljao veoma traumatično iskustvo. Upravo zato i dan danas taj događaj budi u vama negativne emocije i osećaj kajanja za to što se desilo, a u čemu niste nimalo uživali.

Snovi o kravi koju jašete. Ukoliko ste sanjali kako ste jahali kravu u snu, onda imamo dobre vesti za vas. Ovakav san najavljuje period uspeha i prosperiteta na svim poljima. Prvenstveno ćete imati uspeh na poslu, a moguće je i da dobijete neočekivani novčani dobitak.

Takođe, na ljubavnom planu vas očekuje niz lepih dešavanja i pozitivnih promena.

Snovi o kravi u štali. Ukoliko ste sanjali kravu koja se nalazi u štali, simbolika takvog sna je jako dobra, Najverovatnije ćete biti unapređeni na poslu ili ćete dobiti neku drugu sjajnu ponudu koju nikako ne treba da odbijete.

Osim toga, ako ste sanjali kravu u štali, to može da znači da će vam osoba koju volite predložiti brak u skorije vreme.

Snovi o kravi sa rogovima. Ako ste u snu videli kravu koja je imala rogove, to simboliše neku neprijatnu situaciju koja vas možda očekuje u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete doći u konflikt sa nekom dragom osobom i da vam ništa neće ići od ruke.

Ako ste imali ovakav neobičan san, onda se pripremite za teško razdoblje koje dolazi i u kojem morate biti jaki i pribrani, kako ne biste potonuli i još više pogoršali svoju sopstvenu situaciju.

Snovi o kravi sa krvavim rogovima. Ako se desi da sanjate kravu koja ima krvave rogove, onda bi se taj san mogao povezati sa vašom sopstvenom agresijom.

Prema raznim tumačenjima, osoba koja sanja kravu sa krvavim rogovima je uglavnom veoma impulsivna i čak agresivna u stvarnom životu. Ako ste imali ovakav san, trebalo bi malo da pripazite na svoje ponašanje, kako ne biste izazvali neki veći konflikt u budućnosti.

Moguće je da ste vi osoba koja koristi svoju lukavost ali čak i silu da dobije ono što želi. Te osobine svakako nisu pohvalne, te vam savetujemo da promenite svoje ponašanje.

Snovi o ludoj kravi. Ako ste sanjali ludu kravu, to je sigurno za vas bio jako čudan san, ali svakako vredi otkriti i njegovu simboliku. Ovaj san vas upozorava da bi trebalo da se pripazite neke ženske osobe u vašem životu.

Najverovatnije je u pitanju neka vama bliska ženska osoba, koja se predstavlja kao fina i smerna, a zapravo vam može napraviti velike probleme.

Snovi o šarenoj kravi. Ukoliko ste sanjali šarenu kravu, taj san opet simboliše uspeh koji se tiče vaših finansija. Može biti da ćete dobiti bolju poziciju na poslu ili ćete imate sreće na lutriji.

U svakom slučaju, vaša finansijska situacija će se znatno popraviti u budućnosti, te nema razloga da brinete.

Snovi o crvenoj kravi. Ako ste u snu videli crvenu kravu, taj san bi trebalo da shvatite kao neku vrstu upozorenja. Možda niste znali, ali crvena boja u ovom slučaju simboliše vatru.

Ako imamo to na umu, san o crvenoj kravi bi mogao da vas upozori da u budućem periodu naročito vodite računa o uređajima koje palite i da dobro proverite sve kućne aparate pre i posle njihove upotrebe, kako biste sprečili eventualni požar.

Snovi o beloj kravi. Ako ste u snu videli belu kravu, to je izuzetno dobar znak. Ovakav san najavljuje ostvarenje neke vaše dugogodišnje želje, a može da znači i da ćete dobti poklon kojem ćete se jako obradovati.

Snovi o crnoj kravi. Ukoliko je krava u vašem snu bila crna, to je prilično loš znak. Naime, ovakav san ukazuje na probleme koji vas očekuju u periodu koji dolazi. Prvenstveno ćete imati problema na poslu, a mogući su i zdravstveni problemi.

Snovi o crnoj kravi najavljuju jako težak period koji je pred vama, ali ako budete istrajni i pozitivni ipak ćete uspeti da izađete iz cele situacije i da prevaziđete sve prepreke na vašem putu.

Međutim, ako ste u snu videli crnu kravu koja je na kapiji, odnosno koja izlazi iz dvorišta, taj san se uvek odnosi na bolest, tako da se savetuje poseban oprez u narednom periodu.

Snovi o debeloj kravi. Ako ste sanjali debelu kravu, oslonićemo se na tumačenje ovog sna po islamu. U tom slučaju, ovaj san simboliše ženu i bogatstvo. Ako se desi da ženska osoba ima ovakav san, onda joj sleduje veliko bogatstvo u bliskoj budućnosti.

Snovi o mrtvoj kravi. Ako je krava u vašem snu bila mrtva, to nikako nije dobro. Takav san simboliše razočaranje u nekoga ko vam je jako važan u stvarnom životu.

Osim toga, pojaviće se brojne prepreke na vašem putu do uspeha, tako da ćete u jednom momentu možda odustati od svega. San o mrtvoj kravi nažalost govori o tome da će uspeh ovoga puta izostati i da nećete uspeti da postignete svoj cilj.

Snovi o stadu krava. Ukoliko ste u snu videli čitavo stado krava, taj san simboliše vašu usamljenost u realnom životu. Vama fali neka osoba kojoj biste se poverili i sa kojom biste pili kafu.

Moguće je da kraj sebe nemate ni prijatelja ni partnera. Nemate nikoga sa kim biste delili svakodnevne radosti i tuge. Ako ste sanjali stado krava, onda je to znak da ste baš usamljeni i da biste voleli da imate neku osobu pored sebe.

Snovi o stadu krava koje leže na livadi. Ako ste u snu videli stado krava ali ne kako hodaju, nego kako leže na nekoj livadi, onda taj san simboliše vašu želju da budete deo neke grupe ili zajednice.

U tom slučaju bi bilo dobro da se upišete na neki kurs gde biste provodili vreme u grupi i sklapali nova poznanstva. Dobra ideja je i da krenete na neki grupni sport, kako biste, između ostalog, zadovoljili svoju želju da se osećate kao deo neke grupe.

Snovi o tome da vi posedujete stado krava. Ako ste u vašem snu videli sebe kao vlasnika velikog stada krava, onda je to opet dobar znak. Budućnost vam donosi veliko bogatstvo i uspeh na svim poljima.

Moguće je da ćete u skorije vreme biti u mogućnosti da kupite i neku nekretninu. U firmi gde radite svi će biti zadovoljni vašim radom, te zato možete očekivati da dobijete jako dobru poziciju. Ovaj san vam najavljuje da možete očekivati veliko materijalno bogatstvo u budućem periodu.

Snovi o kravama koje se bore. Ukoliko ste imali san u kojem se krave bore jedna protiv druge, to je onda jako dobar znak i ukazuje na povoljnu situaciju koja je pred vama. Sve što ste započeli uspećete i da završite sa velikim uspehom.

Ovo je period kada ćete imati izuzetno dobru sreću u svemu što budete radili. Ukoliko ste u snu videli krave koje se bore, onda se to prvenstveno odnosi na vašu finansijsku situaciju koja će se dosta poboljšati.

Snovi o kravi u vodi. Ako ste sanjali kravu koja se nalazi u vodi, značenje tog sna je pozitivno i opet ima veze sa uspehom koji vas očekuje. Ipak, ovaj san vam govori da se morate potruditi kako biste postigli uspeh.

Snovi o kravi u kući. Ukoliko ste u snu videli da se krava nalazi u kući, taj san vas upozorava da ima dosta negativnih uticaja oko vas i da bi trebalo da se zaštitite od njih. Možda je potrebno da se distancirate od nekih osoba koje imaju loš uticaj na vas.

Snovi o ubijanju krave. Ako ste u snu videli kako ste ubili kravu, onda je vrlo važno da pokušate da se setite detalja iz sna, odnosno toga da li ste kravu ubili iz nekog posebnog razloga ili ne, jer od toga će zavisiti i tumačenje vašeg sna.

Ako ste sanjali da ste kravu ubili bez ikakvog specijalnog razloga, onda taj san simboliše neke vaše ambicije u stvarnom životu, kojih možda niste ni svesni.

Tačnije rečeno, vi biste zbog svoje sopstvene koristi bili u stanju da uradite i neke loše stvari. Ovaj san bi svakako trebalo da vas motiviše da razmislite o svojim skrivenim ambicijama.

Sa druge strane, ako ste sanjali kako ste ubili kravu da biste obezbedili hranu svojoj porodici, onda je tumačenje tog sna drugačije.

Zapravo, u tom slučaju san o ubijanju krave znači da ste vi jako razumna i pomalo hladna osoba, koja tačno zna šta treba uraditi u kom trenutku. Čak i u najtežim situacijama vi uspevate da zadržite kontrolu i da se ponašate razumno.

Snovi o ispijanju kravljeg mleka. Ukoliko ste u snu videli sebe kako pijete kravlje mleko, taj san ima veze sa promenama koje vas očekuju, a tiču se vašeg zdravlja.

Tumačenje ovog sna zavisi od vašeg trenutnog zdravstvenog stanja. U tom slučaju imamo pretpostavku da će se vaše zdravlje poboljšati ukoliko sada imate određene zdravstvene probleme.

Sa druge strane, ako ste sada zdravstveno jako dobro, onda je moguće da će vaše zdravlje biti narušeno u periodu koji dolazi.

Sve u svemu, san o tome kako ste pili kravlje mleko vam poručuje da posvetite više pažnje vašem zdravlju u periodu koji dolazi.

Snovi o kravljem izmetu. Iako vam se ovaj san u početku može činiti pomalo neprijatnim ili čak gadnim, njegova simbolika je krajnje pozitivna, a ima veze sa vašim finansijama.

Zapravo, san u kojem ste videli kravlji izmet je jako dobar znak i najavljuje novčani dobitak koji vam sleduje u periodu koji je pred vama.

Ako ste ljubitelj igara na sreću, moguće je da vas na tom polju očekuje dobitak. Svakako vam savetujemo da se oprobate u igrama na sreću i da verujete svom snu.

Ovo su samo neki od snova u kojima možete videti kravu. Krava je dosta čest motiv u snovima i može se javiti pod različitim okolnostima.

Kako biste najbolje protumačili svoj san o kravi, savetujemo vam da posebno obratite pažnju na detalje i sporedne motive u snu, jer oni vam mogu pomoći da dođete do tačne simbolike vašeg sna.

Related Posts