Sanovnik svatovi – šta znači sanjati svatove?

Naši snovi mogu dosta toga da kažu o nama samima, ali i o dešavanjima u stvarnom životu.

Često se dešava da se neki događaj iz našeg života reflektuje u snovima.

Međutim, nekada se dešava i da sanjamo neki san koji nas posebno začudi i iznenadi, odnosno koji nema veze sa dešavanjima iz realnosti.

Upravo tada treba pribegavati tumačenju snova, jer na taj način možemo otkriti dosta toga o nama samima, ali i o svemu što nas okružuje.

Simbolika svatova u snovima

Pre nego što počnemo da se bavimo nekim konkretnim snovima o svatovima, reći ćemo vam ukratko kakva je simbolika ovih snova.

U većini slučajeva snovi o svatovima nose sa sobom pozitivnu simboliku i odnose se na vašu ljubavnu situaciju.

Dakle, najveći broj ovakvih snova vam poručuje da je velika ljubav pred vašim vratima i da je samo pitanje dana kada ćete pronaći svoju sreću.

Ipak, postoje određeni snovi o svatovima koji nemaju dobru simboliku, ali oni su znatno ređi.

Na primer, islamski sanovnik većinu snova vezanih za svadbu i svatove tumači kao negativne.

Kako god, najvažnije je da dobro obratite pažnju na detalje u snovima, odnosno pod kojim okolnostima ste sanjali svatove, ali i kako ste se osećali u snu.

Sve su ovo faktori koje morate uzeti u obzir pre tumačenja samog sna.

Hajde sada da pogledamo koji su to najčešći snovi na ovu temu i kako se tumače.

Različiti snovi o svatovima – značenje i simbolika

Snovi o tome kako posmatrate nečije svatove. Ako ste sanjali kako posmatrate neke svatove, a pritom ne možete tačno da se setite čiji su to svatovi bili niti se sećate nekih drugih detalja iz vašeg sna, onda taj san ima pozitivno značenje i uglavnom se tiče vaše ljubavne situacije.

Naime, ovakav san nagoveštava da vas u ljubavi očekuje sreća, odnosno da će se vaš ljubavni status konačno izdefinisati i da ćete pronaći ljubav o kakvoj ste oduvek maštali.

Za sve one koji su već u srećnim vezama, ovaj san znači samo da će tako ostati i u budućnosti, tako da nema razloga da brinete kada je u pitanju ljubav.

Osim ljubavne sfere, san u kojem posmatrate nečije svatove, može da se odnosi i na prijateljske odnose, ali i u tom slučaju simbolika sna je pozitivna.

San o svatovima ukazuje na to da će vam u narednom periodu dolaziti prijatelji i da ćete vreme provoditi u druženju sa njima.

Sve u svemu, ovakav san najavljuje da dolazi period dobrih odnosa sa ljudima i lepih dešavanja na polju ljubavi.

Snovi o sopstvenim svatovima. Ukoliko ste sanjali svoje sopstvene svatove, značenje tog sna je opet povoljno za vas.

U ovom slučaju, san o svatovima simboliše promene koje će da se izdešavaju u vašem životu u periodu koji dolazi.

Sve te promene biće dobre za vas, a ticaće se uglavnom vašeg ljubavnog života.

Moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba koja će u potpunosti promeniti vaš život, odnosno koja će vam pružiti ljubav i sigurnost o kojoj ste oduvek sanjali.

Još jedno važno značenje ovog sna jeste brak. Prema raznim tumačenjima, san u kojem neko vidi sopstvene svatove uglavnom znači da je ta osoba spremna za brak.

Snovi o tome kako ste u tuđim svatovima. Ako ste u snu videli kako ste u nečijim tuđim svatovima, simbolika tog sna zavisi od činjenice da li su ti svatovi bili vama poznati ili su u pitanju bili svatovi nekih nepoznatih ljudi.

Ako vam je u snu bilo poznato u čijim svatovima se nalazite, onda je simbolika tog sna takođe pozitivna.

Međutim, ovoga puta se dobra simbolika sna ne odnosi samo na vas, nego i na neku vama blisku osobu. Moguće je da će osoba koja vam je draga uskoro stati na ludi kamen ili postati roditelj.

Sve u svemu, mnogo lepih dešavanja očekuje vas i vama bliske osobe u predstojećem periodu.

Ipak, postoji i malo drugačije tumačenje ovog sna, koje ukazuje na određene probleme koji vas mogu zadesiti u budućem periodu. Na svu sreću, uspećete da ih savladate brzo i lako, tako da ćete izaći iz neprijatne situacije koja vas može snaći.

Sa druge strane, ukoliko ste sanjali kako ste u svatovima nekih ljudi koje ne poznajete u realnom životu, simbolika sna se pomalo menja, mada i dalje ostaje pozitivna.

U ovom slučaju simbolika sna se tiče vaše finansijske situacije i ukazuje na dobre stvari koje će se desiti, tako da ne treba da brinete što se novca tiče.

Ukoliko imate bilo kakvih finansijskih problema, možete biti sigurni da će se situacija ubrzo promeniti.

Osim što će vaša finansijska situacija biti bolja, san u kojem ste bili u nepoznatim svatovima ukazuje na to da je pred vama period mira, sloge u kući i dobrih odnosa sa ljudima.

Snovi o pijanim svatovima. Ako ste sanjali kako su na nekoj svadbi svi svatovi pijani i kako se neprikladno ponašaju, značenje tog sna je uglavnom negativno.

Ovakav san može da ima veze sa vašom porodičnom situacijom, odnosno da ukazuje na to da ćete doći u sukob sa svojim ukućanima.

Moguće je da će se pojaviti neki problem i da ćete biti primorani da branite svoje stavove.

Upravo zbog toga je moguć sukob sa članovima porodice ili familije, tako da vam ovaj san može poslužiti kao upozorenje da se ipak obuzdate u određenim situacijama.

Osim toga, san o pijanim svatovima može da ukazuje i na negativna dešavanja u mnogim drugim sferama vašeg života u periodu koji dolazi.

Snovi o tužnim svatovima. Ukoliko ste u snu videli tužne svatove, taj san ima jako lošu simboliku, pre svega kada je u pitanju vaša ljubavna situacija.

Zapravo, ovakav san može da ukaže na to da je osoba sa kojom ste u vezi ili u braku pogrešna. Slična simbolika će biti i ako sanjate da su svatovi u crnom.

Snovi o nepoznatim svatovima na vašoj svadbi. Ukoliko ste u snu videli da se na vašoj svadbi nalaze neki vama nepoznati svatovi, odnosno neko koga uopšte niste pozvali u svatove, taj san ima prilično loše značenje i najavljuje težak period koji vas očekuje.

Moguće je da ćete u skorije vreme imati zdravstvenih problema ili da će umreti neka vama draga osoba.

Sve u svemu, ovaj san bi trebalo psihički da vas pripremi za sve loše što dolazi i da vam da snage da prevaziđete tešku situaciju.

Snovi o odlasku svatova. Ako ste u snu videli kako su svatovi odlazili, taj san nema veze ni sa svatovima u realnom životu ni sa vašom ljubavnom situacijom.

Naime, takav san uglavnom se odnosi na vaš poslovni život. Ako su svatovi u vašem snu odlazili, to može biti jasan znak da malo više poradite na svojim poslovnim obavezama i zadacima, te da pokušate što pre da obavite sve što vam je naređeno.

Moguće je da morate jako puno posla da uradite, a čini vam se da sve ide previše sporo i da nećete stići na vreme da završite posao. Sve to vas jako opterećuje i ne da vam mira.

Upravo ovaj san vam poručuje da vam posao bude prioritet i da pokušate da ga obavljate brzo i efikasno.

Međutim, ako zaista shvatite da niste u stanju da obavite posao koji vam je poveren, onda bi najbolje bilo da odustanete od toga i da razgovarate sa svojim šefom na vreme, kako kasnije ne biste doživeli neku neprijatnu situaciju na poslu ili čak otkaz.

Snovi o tome kako ste vi jedini svat. Ovaj neobičan san o svatovima je simbol vaše usamljenosti u realnom životu.

Ovaj san se uglavnom odnosi na vašu emotivnu situaciju i ukazuje na to da vam baš fali ljubav.

Verovatno već duže vreme niste bili u emotivnoj vezi i jako vam fali neko sa kim biste provodili vreme.

Drugo tumačenje sna u kojem sebe vidite kao jedinog svata na nečijoj svadbi jeste da ste u vezi sa osobom u koju niste dovoljno zaljubljeni.

Najverovatnije je u pitanju neko koga poštujete, ali sa kim vam fale emocije, pa već i sami osećate da to nije to.

U tom slučaju ovaj san vam može poručivati da je najbolje da prekinete odnos koji vas ne ispunjava dovoljno i da potražite sreću na nekoj drugoj strani.

Snovi o svadbi bez svatova. Ukoliko ste sanjali neku svadbu na kojoj bi trebalo da budu svatovi, ali u vašem snu tih svatova nema, onda taj san ukazuje na vaš odnos prema drugim ljudima.

Tačnije rečeno, vi mnogo pažnje obraćate na to šta će neko reći o vama i preterano vodite računa o svakom postupku.

Vi se plašite toga da će vas drugi osuđivati zbog nečega i da ćete se naći na meti kritika.

Upravo ovakav san bi trebalo malo da vas osvesti, odnosno da vam pomogne da zauzmete svoj sopstveni stav.

Dosta ste radili onako kako drugi žele, sada je vreme da učinite nešto po svojoj volji i da živite život onako kako vi mislite da treba.

Kao što ste imali priliku da pročitate u ovom tekstu, snovi o svatovima mogu da imaju i dobru i lošu simboliku, a svakako su najvažniji detalji koje ste videli u snu.

Nakon čitanja ovog teksta sigurno će vam biti mnogo lakše da protumačite neki svoj sličan san u kojima ste videli svatove.

Nadamo se da smo vam pomogli i da ćete sami uspeti da otkrijete šta vam svaki vaš sledeći san o svatovima poručuje.

Related Posts